Η ατζέντα της Τετάρτης

Ξεκινά η διαπραγμάτευση των 9.570.000 μετοχών της εταιρίας Euroline Επενδυτική στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, ενώ οι ετοχές της εταιρίας Sex Form είναι διαπραγματεύσιμες με νέα ονομαστική αξία 0,70 ευρώ. Επίσης, ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Replay Fashion Box Ελλάς για την εισαγωγή της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των 7.500.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της Nexus Επενδυτική, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

Replay Fashion Box Ελλάς A.E: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, στον κλάδο ’ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’, οι 9.570.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ’EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ’, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ’ΕΛΑΙΝ’, κωδικό ISIN GRS454001009, και τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης 2,05 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SEX FORM AE” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,70 ευρώ (από 0,50 ευρώ).

* Παύει η διαπραγμάτευση των 7.500.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ AEEX”, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 18/12/2002.

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισηγμένων εταιριών στο επενδυτικό κοινό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (ΣΕΕΙΣΕΤ), η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη στρατηγική και τους στόχους της, στις 18:00-21:00 μ.μ, στην αίθουσα ΑΚΤΑΙΟΝ, στη Ρόδο.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Στοιχεία Τιμών Καταναλωτή Νοεμβρίου.

Γερμανία

- Εμπορικό Ισοζύγιο Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v