Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Εμπορική Επενδυτική, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Fashion Box Ελλάς για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 41.972 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Κύπρου, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή χρεογράφων σε μετοχές.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Αθήνα (Σοφοκλέους 11, 3ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κ.Ν. 2190. 2. Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. 3. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου για την εναρμόνιση με τα άρθρα 3 και 4 του Ν. 3016/2002 (εταιρική διακυβέρνηση).

4. Ανακοινώσεις - Διάφορες εγκρίσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Replay Fashion Box Ελλάς A.E: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 11 Δεκεμβρίου.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 41.972 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή χρεογράφων σε μετοχές. Στις 9/12/2002, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑΑ ανέρχεται σε 437.406.922 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Οκτωβρίου.

- Ανακοίνωση του Εθνικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή και του Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του μηνός Νοεμβρίου.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο ”Η ώρα της ελληνικής οικονομίας”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v