Η ατζέντα της Παρασκευής

Σε επιτήρηση τίθεται από τις 6/12 η μετοχή της Ξιφίας, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Χάλυψ. Επίσης, επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Αλυσίδα, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της ΔΕΗ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Α/ Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης διαφοράς αναπροσαρμογής αξίας παγίων (Ν. 2065/92). 2. Αναπροσαρμογή ονομαστικής αξίας μετοχής λόγω της ανωτέρω αυξήσεως.

3. Τροποποίηση αρθρ. 5 καταστατικού και κωδικοποίηση.

Β/ Ιδιαίτερη Α’ επαναληπτική εκτακτη γενική συνέλευση, των κομιστών προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στη 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης διαφοράς αναπροσαρμογής αξίας παγίων (Ν. 2065/92).

2. Αναπροσαρμογή ονομαστικής αξίας μετοχής λόγω της ανωτέρω αυξήσεως.

3. Τροποποίηση αρθρ. 5 καταστατικού και κωδικοποίηση.

Δημόσιες εγγραφές

ΔΕΗ: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την προσφορά του β΄πακέτου μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο.

Διάφορα

Συνάντηση με τα μέλη Αντιπροσωπείας της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πραγματοποιεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, όπου θα ανταλλάξει απόψεις για την εφαρμογή της ενιαίας νομισματικής πολιτικής στη χώρα μας και για άλλα θέματα αρμοδιότητας της Τράπεζας της Ελλάδος.

Εταιρικές πράξεις

* Από 6/12/2002, σύμφωνα με την αριθμ. 4/258/5.12.2002 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς παύει η διαπραγμάτευση των κοινών και προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ’ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε. και διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

* Από 6/12/2002, σύμφωνα με την από 5/12/2002 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΞΙΦΙΑΣ Α.Ε. - ΙΧΘΥΗΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ” μεταφέρεται στην ”Αγορά Γ” (Υπό επιτήρηση διαπραγμάτευση).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Αξίας Λιανικών Πωλήσεων Σεπτεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Μισθοδοτικών Καταστάσεων Νοεμβρίου (εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα).

- Ανακοίνωση Ποσοστού Ανεργίας για το μήνα Νοέμβριο.

- Στοιχεία Καταναλωτικής Πίστης Οκτωβρίου.

Αγγλία

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Οκτωβρίου.

Σάββατο 7/11

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισηγμένων εταιριών στο επενδυτικό κοινό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (ΣΕΕΙΣΕΤ), οι εταιρίες ΑΒ Βασιλόπουλος και Κωτσόβολος πραγματοποιούν παρουσίαση στις 16:00-18:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ, στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v