Η ατζέντα της Πέμπτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Γενέρ, ΕΥΑΘ, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες και Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας ΔΕΗ για την προσφορά του β΄πακέτου μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο. Στο διεθνή χώρο ξεχωρίζει η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΓΕΝΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Αρχελάου 28, στην Αθήνα.

ΕΥΑΘ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Κατούνη 16-18.

ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λεωφ. Πεντέλης 48, Βριλήσσια Αττικής.

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο Γαλαξίδι νομού Φωκίδας.

Δημόσιες εγγραφές

ΔΕΗ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την προσφορά του β΄πακέτου μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο.

Ημερίδες

Η εταιρία QUALITY & RELIABILITY πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα, ανοικτή στο επενδυτικό κοινό, στις 12:00 - 14:00 μ.μ., στα κεντρικά γραφεία γραφεία της (Λ. Μεσογείων 246 στο Χολαργό). Στην ημερίδα θα συζητηθούν η εταιρική ταυτότητα της Q&R, καθώς και το παρόν και μέλλον της εταιρίας.

Οικονομικά στοιχεία

- Στοιχεία Νόμιμης Οικοδομικής Δραστηριότητας Αυγούστου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

Αγγλία

- Τιμές Κατοικιών Νοεμβρίου.

Γερμανία

- Βιομηχανικές Παραγγελίες Οκτωβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v