Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Veterin με βασικό θέμα της την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας ΔΕΗ για την προσφορά του β΄πακέτου μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο. Επίσης, ο όμιλος εκδόσεων Λυμπέρης πραγματοποιεί παρουσίαση στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, στην Θέση Βραγκό, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από αναπροσαρμογή της αξίας των παγίων με τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

ΔΕΗ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές για την προσφορά του β΄πακέτου μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 6 Δεκεμβρίου, όπου θα οριστεί και η τιμή διάθεσης.

Διάφορα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, με την ευκαιρία ανάληψης της προεδρίας από τη χώρα μας τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της ΔΕΕ από 1η Ιανουαρίου 2003, πραγματοποιεί επίσκεψη στο Παρίσι για να συμμετάχει στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ).

Η διοίκηση της εταιρίας Φοίνιξ Metrolife Εμπορική πραγματοποιεί γεύμα ενημέρωσης για τους εκπροσώπους του τύπου, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Athens Plaza (αίθουσα ”Explorer’s Bar”).

Ημερίδες

Η Microsoft Ελλάς πραγματοποιεί ημερίδα με τίτλο: ”TechNet και MSDN Conference”, στις 9:30-17:00, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στο Καβούρι.

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (ΣΕΕΙΣΕΤ), ο όμιλος εκδόσεων Λυμπέρη πραγματοποιεί παρουσίαση του ομίλου, στις 17:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΕΙΣΕΤ (Όθωνος 6, Πλατεία Συντάγματος).

Συνεντεύξεις τύπου

Την πορεία και τα σχέδια ανάπτυξής της παρουσιάζει η εταιρία Πειραιώς Leasing, σε σχετική συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιείται στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία της (Κρατίνου & Αθηνάς, 2ος όροφος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v