Η ατζέντα της Δευτέρας

Από σήμερα ισχύουν οι αλλαγές στους δείκτες FTSE/ASE, ενώ η Γ. Γιαννούσης μετονομάζεται σε ΛΑΝΝΕΤ και παύει η διαπραγμάτευση του δικαιώματος ”ΔΑΡΚΔ” της εταιρίας Δάριγκ και διαγράφεται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Ασπίς Πρόνοια και Μύλοι Λούλη.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:30, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι (8ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επανακαθορισμός ιδιότητας μέλους Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον Ν.3016/2002. 2. Έγκριση συμβάσεων και συναλλαγών κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920. 3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.: Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στη Σούρπη Μαγνησίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός αρμοδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατ΄ εφαρμογή του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 2. Τροποποίηση του σκοπού της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρίας.

3. Έγκριση συνάψεως συμβάσεων αγοράς μετοχών μη εισηγμένης εταιρίας κατ’ εφαρμογή της διατάξεως της παραγράφου 2 του άρθρου 23Α του Κ.Ν. 2190/1920.

4. Τροποποίηση του άρθρου 18 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρίας.

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα ισχύουν οι αλλαγές στους δείκτες FTSE.

- Από σήμερα, παύει η διαπραγμάτευση του δικαιώματος ”ΔΑΡΚΔ” της εταιρίας ”Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε.” και διαγράφεται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α. Η ημερομηνία λήξης της άσκησης του δικαιώματος είναι η 5/12/2002.

- Από 2/12/2002 εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., οι 7.744.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” που προέκυψαν από ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.” με βάση την σχέση ανταλλαγής: κάθε μέτοχος της απορροφώμενης εταιρίας θα ανταλλάσσει 1 παλαιά μετοχή που κατέχει με 0,88 νέες (ΚΟ) μετοχές της απορροφώσας.

Αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε 2,51 Ευρώ (από 0,75 Ευρώ). Στις 2/12/2002, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 11.734.000 (ΚΟ) μετοχές ονομαστικής αξίας 2,51 οι οποίες είναι διαπραγματεύσιμες με νέα επωνυμία: ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ” και διακριτικό τίτλο ”ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.”.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στη 13:00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του ΧΑΑ (Σοφοκλέους 10, Αθήνα).

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου του κ. Jonathan FAULL, εκπροσώπου τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης ”Τύπου και Επικοινωνίας”, στη 13:00 μ.μ., στα γραφεία της αντιπροσωπείας (Βασ. Σοφίας 2, Αίθουσα ”Γ. Σιώτη”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Πωλήσεων Οχημάτων για το μήνα Νοέμβριο.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τάσεων στην Παροχή Υπηρεσιών Νοεμβρίου.

- Στοιχεία Κατασκευαστικών Δαπανών Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v