Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Βιοσώλ και Βιοτέρ με βασικότερα θέματά τους την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, αντίστοιχα, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Εγνατία τράπεζα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Επίσης, αναμένεται η ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Οκτωβρίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.: Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας (οδός Ελ. Βενιζέλου 3 -5 Ταύρος Αττικής), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός τη ιδιότητάς τους ως Εκτελεστικών, μη Εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μη Εκτελεστικών, σε εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 3016/2002 ’Περί εταιρικής διακυβέρνησης’ και καθορισμός αμοιβής τους.

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη Πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Αθήνα, επί της οδού Ευτυχίδου αρ. 45 (Παγκράτι), με βασικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

Διάφορα

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος X. Γκαργκάνας, εγκαινιάζει στις 8 μ.μ. το νέο κτίριο της τράπεζας στην Πάτρα.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, οι μετοχές της ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, ύψους ευρώ 29.999.968, διαιρούμενου σε 9.374.990 ονομαστικές ομολογίες, μετατρέψιμες σε 8.375.450 κοινές ονομαστικές και 999.540 προνομιούχες ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας, τιμής διάθεσης και τιμής μετατροπής ομολογίας ευρώ 3,20.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 10/12/2002 έως και 20/1/2003 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ΧΑ από 10/12/2002 έως και 14/1/2003.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Οκτωβρίου.

- Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Ν. Γκαργκάνας, παραδίδει στις 11:00 π.μ., στον πρόεδρο της Βουλής, Α. Κακλαμάνη, την ενδιάμεση έκθεση προς τη Βουλή των Ελλήνων για τη Νομισματική Πολιτική.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται διήμερο συνέδριο με θέμα: ”Οι Μηχανισμοί και τα Συστήματα Επίλυσης των Συλλογικών Διαφορών Εργασίας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και σε άλλες 4 χώρες - μέλη της Ε.Ε”, που διοργανώνει ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα HORIZON). Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, στις 10:15 π.μ..

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Στοιχεία Ανεργίας Οκτωβρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Παραγωγού Οκτωβρίου.

Σάββατο 30/11

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου ”Money Show 2002”, ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) πραγματοποιεί παρουσίαση των εταιριών Επίλεκτος, Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου, Κυριακούλης, Μηχανική, Νηρεύς και Τεχνικές Εκδόσεις, στον Πύργο.

Συνέδρια

Ο Σύλλογος Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ) διοργανώνει το πρώτο χρηματιστηριακό συνέδριο με θέμα: ”Το παρόν και το μέλλον του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών”, που πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του ΧΑΑ (Σοφοκλέους 10). Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΧΑΑ και έχει ως σκοπό τη σταδιακή επανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς το θεσμό του Χρηματιστηρίου.

Κυριακή 1/12

Παρουσιάσεις

Ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) πραγματοποιεί, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου ”Money Show 2002”, παρουσίαση των εταιριών Everest, Spider, Επίλεκτος, Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου, Τεχνικές Εκδόσεις, την 1/12, στο Αγρίνιο.

Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου ”Money Show 2002”, ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) πραγματοποιεί παρουσίαση της εταιρίας MLS Multimedia, στη Φλώρινα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v