Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ντεσπέκ Πολυμέσα, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας New Millenium για την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Επίσης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών πραγματοποιεί την τακτική συνάντηση των μελών του διοικητικού του συμβουλίου με τους εκπροσώπους του τύπου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 18:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Μακρυγιάννη 20, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Παράταση προθεσμίας υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας κατά 18 μήνες και πιθανή αναθεώρηση αυτού.

2) Έκδοση δικαιωμάτων προαίρεσης προς το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920 και έγκριση του σχετικού προγράμματος.

Δημόσιες εγγραφές

New Millenium ΑΕΕΧ: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Α.Γ. Πετζετάκις ΑΕ, Γιώργος Πετζετάκις, διοργανώνει γεύμα ενημέρωσης για τους εκπροσώπους του τύπου, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Athens Plaza (αίθουσα ”Explorer’s Bar”).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) πραγματοποιεί την τακτική συνάντηση των μελών του διοικητικού του συμβουλίου με τους εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία του συνδέσμου (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Η Wall παραμένει κλειστή λόγω της γιορτής των Ευχαριστιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v