Η ατζέντα της Τετάρτης

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ι. Μπουτάρης Συμμετοχών, ενώ οι εταιρίες ΟΤΕ και Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων της εταιρίας Καμπάς και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α/ Β΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους παλαιούς μετόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία των μετοχών που κατέχουν. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του Καταστατικού κατόπιν της ανωτέρω αυξήσεως. 2) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις διατάξεις του Ν. 3.016 / 2002. 3) Έκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές. 4) Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Β΄ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στη 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έγκριση της απόφασης της Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 27ης Νοεμβρίου 2002 για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους παλαιούς μετόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία των μετοχών που κατέχουν και για την τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του Καταστατικού κατόπιν της ανωτέρω αυξήσεως. 2) Έγκριση της απόφασης της Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 27ης Νοεμβρίου 2002 για την έκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές.

Δημόσιες εγγραφές

New Millenium ΑΕΕΧ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων (ΚΑΜΠΔ) της εταιρίας ’Α. ΚΑΜΠΑΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ’ και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α. Η ημερομηνία λήξης της άσκησης του δικαιώματος είναι η 2/12/2002.

Ημερίδες

Η εταιρία Space Hellas διοργανώνει την ημερίδα ”Space Hellas System Intergration Solutions Forum”, με αντικείμενο τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πηροφορικής, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Οικονομικά στοιχεία

- Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Συνεντεύξεις τύπου

Τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των δραστηριοτήτων της παρουσιάζει η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια, σε σχετική συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιείται στις 13:30 μ.μ., στα γραφεία της (Λ. Αμαλίας 54).

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με ομιλητή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννο Παπαντωνίου, στις 13:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Στοιχεία Προσωπικού Εισοδήματος και Προσωπικών Δαπανών Οκτωβρίου.

- Διαρκή Αγαθά Οκτωβρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τάσεων στη Μεταποίηση για το μήνα Νοέμβριο.

- Έκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές το χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του ΑΕΠ (τρίτο τρίμηνο).

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v