Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γ.σ. πραγματοποιεί η Εικόνα - Ήχος με βασικότερο θέμα τη λήψη απόφασης για τη μεταβίβαση στην Συκάρης της συμμετοχής της στην θυγατρική με την επωνυμία ”Εικόνα Ηχος Νοτίου Ελλάδος”, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της New Millenium για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Επίσης, διενεργείται δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων του Δημοσίου, διάρκειας 52, 26 και 13 εβδομάδων και συνολικού ποσού 350 εκατ. ευρώ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στο ξενοδοχείο Imperial Palace, οδός Αντιγονίδων 13, Δήμος Θεσ/νίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Λήψη απόφασης για την μεταβίβαση στην ΣΥΚΑΡΗΣ Α.Ε της συμμετοχής της εταιρίας στην θυγατρική εταιρία με την επωνυμία ”ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.Ε”. 2) Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί για την μεταβίβαση της συμμετοχής της εταιρίας στην θυγατρική με την επωνυμία ”ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.Ε›, για την υπογραφή της οριστικής σύμβασης μεταβίβασης μετοχών καθώς και κάθε άλλης σύμβασης, συμβολαιογραφικής πράξης ή δήλωσης ήθελε απαιτηθεί για την πραγματοποίηση της μεταβίβασης.

Δημόσιες εγγραφές

New Millennium ΕΕΧ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου.

Ημερίδες

Η Primus Business & IT Training διοργανώνει φορολογική διημερίδα με τίτλο: ”Η φορολογική μεταρρύθμιση: Ο νέος κώδικας φορολογικών στοιχείων, οι απλοποιήσεις και ελαφρύνσεις στο ΦΠΑ και στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων”, στις 16:30-21:30, στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Οικονομικά στοιχεία

- Δημοπρασία ομολόγων.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ, ενόψει της νέας προσφοράς μετοχών της από το Ελληνικό Δημόσιο, πραγματοποιεί παρουσίαση της εταιρίας στις 14:00, στο Αίθριο του Μεγάρου Μελά (Αιόλου 93).

Συνέδρια

Διεθνές συνέδριο με τίτλο: ”Και μετά το 2004, τι; - Τα οικονομικά των μεγάλων τεχνικών έργων και της αγοράς ακινήτων” πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου.

Διαρκεί το Business to Business Forum, με τίτλο: ”B2B Or... Not To Be”, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός), που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (Ε.Ι.Μ.) της ΕΕΔΕ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Προκαταρκτικά στοιχεία του ΑΕΠ (τρίτο τρίμηνο).

- Στοιχεία Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Νοεμβρίου.

- Στοιχεία Πωλήσεων νέων Κατοικιών Οκτωβρίου.

Γαλλία

- Στοιχεία Κατασκευών νέων Κατοικιών

- Στοιχεία νέων Κατασκευών Οκτωβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v