Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Θεμελιοδομή, Φοίνιξ Metrolife και Q&R, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας New Millenium για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Τροποποίηση του Πίνακα Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων της εταιρίας λόγω και της συντελεσθείσας απορροφήσεως της εταιρίας NESTOS ATE. 2) Αγορά ιδίων μετοχών.

ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ Ε.Α.Ε.Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 14:00, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, αίθουσα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, στην Αθήνα, οδός Σταδίου 22, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ιδιότητας εκάστου, σύμφωνα με τον Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 2) Προέγκριση αμοιβών-παροχών μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 3) Έγκριση προγράμματος εθελουσίας εξόδου προσωπικού. 4) Επικύρωση αποφάσεων Διοικητικού Συμβουλίου. 5) Λοιπά θέματα-Ανακοινώσεις.

QUALITY & RELIABILITY Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας, Λεωφ. Μεσογείων 246, Χολαργός Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αλλαγή λήξης εταιρικής χρήσης. 2) Τροποποίηση του άρθρου 29 του καταστατικού.

Δημόσιες εγγραφές

New Millennium ΕΕΧ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου.

Ημερίδες

Πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα:”Ο κλάδος του καπνού στην Ελλάδα: Οι σύγχρονες διαστάσεις και οι προοπτικές για την οικονομία, τη γεωργία και την κοινωνία”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Οικονομικά στοιχεία

- Στοιχεία Εμπορευματικών Συναλλαγών.

Παρουσιάσεις

Με αφορμή την υπογραφή της μεταξύ τους συμφωνίας για την ανάπτυξη εφαρμογής ενοποιημένων υπηρεσιών πολυμέσων για τον κλάδο της ναυτιλίας, οι εταιρίες OTESAT – MARITEL και 01 Πληροφορική πραγματοποιούν επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του, σε σχετική εκδήλωση, στη 13:00 μ.μ., στα γραφεία της δεύτερης (Αχαρνών 438).

Συνέδρια

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (Ε.Ι.Μ.) της ΕΕΔΕ διοργανώνει διήμερο Business to Business Forum, με τίτλο: ”B2B Or... Not To Be”, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Πωλήσεων Υπαρχουσών Κατοικιών Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v