Η ατζέντα της Παρασκευής

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Εξέλιξη, ενώ ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Euroline Επενδυτική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των 13.979.213 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Περσεύς στην κατηγορία ”Αγορά Γ” και μεταφέρονται στην ”Αγορά Α”. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στη Γαλλία, αναμένεται η ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου, καθώς και προκαταρκτικά στοιχεία για το ΑΕΠ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22, Αθήνα, συγκαλουμένη κατόπιν αιτήματος της μετόχου μειοψηφίας CFS Holdings S.A. δια του εκπροσώπου της κυρίου Παναγιώτη Κονταλέξη που διατύπωσε στην αίτησή της, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Καθορισμός των εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 2) Καταγγελία της από 11.5.2001 συμβάσεως διαχειρίσεως χαρτοφυλακίου, η οποία συνήφθη ανάμεσα στην ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.Ε.Χ. και την ARROW ASSET MANAGEMENT ΑΕΠΕΥ - Συνέπειες.

Δημόσιες εγγραφές

Euroline Επενδυτική: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, σύμφωνα με την από 21/11/2002 έγκριση του Δ.Σ. του ΧΑ, παύει η διαπραγμάτευση των 13.979.213 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΒΕΕ” στην κατηγορία ”Αγορά Γ” και μεταφέρονται στην ”Αγορά Α”.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε) και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (Ι.Ο.Β.Ε.) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: ”Ο ρόλος και οι προοπτικές του Εξαγωγικού Εμπορίου στην Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας”. Η ημερίδα πραγματοποιείται στις 17.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, αίθουσα ”Δίας”, στη Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι, επίσης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.) και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.).

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του ΑΕΠ (τρίτο τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου.

Σάββατο 23/11

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Α/ Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης διαφοράς αναπροσαρμογής αξίας παγίων (Ν. 2065/92). 2) Αναπροσαρμογή ονομαστικής αξίας μετοχής λόγω της ανωτέρω αύξησης. 3) Τροποποίηση άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίηση.

Β/ Ιδιαίτερη Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των κομιστών προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στη 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης διαφοράς αναπροσαρμογής αξίας παγίων (Ν. 2065/92). 2) Αναπροσαρμογή ονομαστικής αξίας μετοχής λόγω της ανωτέρω αύξησης.

3) Τροποποίηση άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίηση.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ”Money Show” του Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιριών (ΣΕΕΙΣΕΤ) στο ΧΑΑ, η εταιρία Quality & Reliability πραγματοποιεί παρουσίαση, ανοικτή στο επενδυτικό κοινό, στις 18:30 μ.μ., στο Εμπορικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Πλατεία Οδησσού & Λουδοβίκου 1). Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, η εταιρική ταυτότητα της εταιρίας, τα τελευταία οικονομικά στοιχεία, το παρόν και το μέλλον του ομίλου, τα αναπτυξιακά σχέδια, καθώς επίσης και τα νέα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί και προωθούνται στην αγορά.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το πολυσυνέδριο ”Money Show 2002” στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1, Πλ. Ρούσβελτ).

Κυριακή 24/11

Παρουσιάσεις

Ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιρειών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) διοργανώνει, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου ”Money Show 2002”, παρουσίαση των εταιριών Βαρβαρέσος, Επίλεκτος και Νηρέας στην Καστοριά.

Συνέδρια

Διαρκεί το πολυσυνέδριο ”Money Show 2002” στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1, Πλ. Ρούσβελτ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v