Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ τα 15.528.840 δικαιώματα της εταιρίας Δάριγκ συμμετοχής στην Έκδοση Μ.Ο.Δ 3-ετούς διάρκειας, διαπραγματεύσιμα από 21/11/02 - 29/11/02. Επίσης, ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας Panafon-Vodafone, καθώς και τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Αργ.& Βαρυτίνης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΤΕΒΑ Α.Ε.: Επαναληπτική συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών (Κομιστές Ομολόγων) της τράπεζας, στις 12:00, στο κατάστημα της τράπεζας στην Αθήνα (Λεωφ. Αμαλίας 12-14). Η συνέλευση αυτή είναι επαναληπτική της συνέλευσης της 6ης Νοεμβρίου 2002 κατά την οποία δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία. Θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση της συγχωνεύσεως της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. με απορρόφηση από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Δημόσιες εγγραφές

Euroline Επενδυτική: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται η καθιερωμένη συνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Γ. Ανωμερίτη, με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις 11.00 π.μ.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ τα 15.528.840 (ΔΑΡΚΔ) δικαιώματα της εταιρίας ”Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ ΑΒΝΕ” συμμετοχής στην Έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου 3-ετούς διάρκειας, διαπραγματεύσιμα από 21/11/2002 έως και 29/11/2002, με κωδικό ISIN GRΧ 086003019, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος (ΔΑΡΚΔ) 0,02 ευρώ. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 21/11/2002 έως και 5/12/2002.

Οικονομικά στοιχεία

- Η εταιρία Panafon – Vodafone ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.

- Η εταιρία Αργυρομεταλλευμάτων Βαρυτίνης ανακοινώνει στη 13:00 μ.μ. τα οικονομικά αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Ανακοίνωση του Δείκτη των Δεικτών Οκτωβρίου.

- Κατανομή κονδυλίων για το μήνα Οκτώβριο.

Αγγλία

- Στοιχεία Λιανικών Πωλήσεων Οκτωβρίου.

- Αποτελέσματα μηνιαίας Επιχειρηματικής Έρευνας του CBI (Confederation of British Industry).

Γαλλία

- Στοιχεία Καταναλωτικών Δαπανών Οκτωβρίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του ΑΕΠ (τρίτο τρίμηνο).

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v