Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Ridenco και Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Euroline Επενδυτική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΡΙΝΤΕΝΚΟ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Αιγιαλείας 52, Παράδεισος Αμαρουσίου, με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση, των μετόχων της τράπεζας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο νέο κτίριο Διοικήσεως της Τράπεζας, οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους, με βασικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. Έγκριση του σχετικού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης. 2) Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. Έγκριση του σχετικού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

Δημόσιες εγγραφές

Euroline Επενδυτική: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου.

Παρουσιάσεις

Η Ένωση Εταιριών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΕΕΕΧΑΑ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη του χρηματιστηρίου, διοργανώνουν περουσίαση των εταιριών Chipita International, Frigoglass, Goody’s και Θεμελιοδομή στους ασχολούμενους επαγγελματικά με την οικονομία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 16:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (αίθουσα Αλέξανδρος I), στη Θεσσαλονίκη.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Κατασκευής νέων Κατοικιών Οκτωβρίου.

- Άδειες Κατασκευών Οκτωβρίου.

Αγγλία

- Οικονομικά στοιχεία Δημοσίου Τομέα Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v