Η ατζέντα της Τρίτης

Επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Έδραση Ψαλλίδας, ενώ η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος για το εννεάμηνο του 2002. Επίσης, ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Euroline Επενδυτική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΔΡΑΣΗ - Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.: Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:30, στην έδρα της εταιρίας, 5ο χλμ Λεωφ. Παιανίας - Μαρκοπούλου, στο Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Τροποποίηση του άρθρου 13 παρ. 1 του Καταστατικού της εταιρίας. 2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

3) Εναρμόνιση με τις διατάξεις του Ν. 3016/02 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης αναφορικά με τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δημόσιες εγγραφές

Euroline Επενδυτική: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κϋρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, όπου θα συζητηθούν, ανάμεσα σε άλλα θέματα, και οι εξελίξεις στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΝΑΤΟ.

Οικονομικά στοιχεία

- Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος για το εννεάμηνο τοτυ 2002.

- Δημοπρασία ομολόγων.

Συνέδρια

Ολοκληρώνεται το 3ο ετήσιο συνέδριο για την Ν.Α. Ευρώπη για τις Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική, Ίντερνετ και Νέα Μέσα με κεντρικό θέμα: ”Στρατηγικές για την επόμενη ημέρα – Προκλήσεις για τους χρήστες, ευκαιρίες για τον κλάδο και νέα επιχειρηματικά μοντέλα”, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου.

- Εμπορικό Ισοζύγιο Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v