Η ατζέντα της Τετάρτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Βογιατζόγλου Systems, ΒΙΟΣΩΛ και Εκδόσεις Λυμπέρη, ενώ η Εμπορική τράπεζα ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, 12ον χιλιόμετρο, Μεταμόρφωση, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή μελών νέου ΔΣ και καθορισμός ιδιοτήτων εκάστου μέλους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 2) Καθορισμός αμοιβών και αποζημιώσεων στα εκτελεστικά μέλη του ΔΣ, που παρέχουν υπηρεσίες στην Εταιρία και καθορισμός αμοιβών στα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ. 3) Παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την έγκριση του ”Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας” της εταιρίας καθώς και την έγκριση της πρόσληψης του εσωτερικού ελεγκτή. 4) Διάφορες ανακοινώσεις.

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας (οδός Ελ. Βενιζέλου 3 - 5 Ταύρος Αττικής), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός της ιδιότητάς τους ως εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών, σε εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 3016/2002 ’περί εταιρικής διακυβέρνησης’ και καθορισμός αμοιβής τους.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λεωφ. Κηφισίας 64, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Κύρωση εκλογής δύο μελών του Δ.Σ. της εταιρίας σε αντικατάσταση δύο παραιτηθέντων συμβούλων. 2) Καθορισμός της ιδιότητας εκάστου μέλους του Δ.Σ. της εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 3) Αλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ’ αυτών.

Διάφορα

Το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δίνοντας προτεραιότητα στην ενημέρωση των επενδυτών και στην προαγωγή της χρηματιστηριακής παιδείας, διοργανώνει τρίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο, στις 19.00 μ.μ. – 22.00 μ.μ., στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών (Σέρρες).

Οικονομικά στοιχεία

Η Εμπορική τράπεζα ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Ημερίδες

Εν όψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. τον προσεχή Ιανουάριο από την Ελλάδα, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνει ημερίδα εργασίας με θέμα: ”Ένα Βήμα Μπροστά: Ευρώπη Ενωμένη, Ανταγωνιστική, Κοινωνικά Υπεύθυνη” (Oι θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου) στις 14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Ιλισσός).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v