Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Τέρνα, Alfa Alfa Energy, Nexans Ελλάς, Ερμής Επιχειρήσεις Ακινήτων, Καραμολέγκος και Αλλατίνη, ενώ η Εθνική τράπεζα ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΡΝΑ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην έδρα της εταιρίας στην Αθήνα και επί της οδού Θεμιστοκλέους 87 με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Τροποποίηση των άρθρων 10 και 11 του Καταστατικού της Εταιρείας και εναρμόνιση τους με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 2) Επικύρωση και έγκριση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. 4) Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης των άρθρων 10 και 11 του Καταστατικού.

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στον Δήμο Ασπροπύργου, στην έδρα της εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογήν του Ν. 3016 (ΦΕΚ 110/17.05.2002) ”Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης”.

ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Αθήνα και επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 56, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Τροποποίηση των άρθρων 19 και 21 του Καταστατικού της εταιρίας και εναρμόνισή τους με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. 3) Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρίας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης των άρθρων 19 και 21 του Καταστατικού.

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέση Τζήμα, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 2) Ορισμός ιδιοτήτων των μελών του ΔΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης (εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά). 3) Καθορισμός αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στο ξενοδοχείο ”Holiday Inn” (Θεσσαλονίκη, οδός Μοναστηρίου 8, αίθουσα Κλέαρχος), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ιδιοτήτων των μελών του Δ.Σ., κατ’ εφαρμογή του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης.

NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 15, γ’ όροφος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τον Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης.

Οικονομικά στοιχεία

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει, στις 16:00 μ.μ., τα αποτελέσματα του εννεαμήνου του 2002 για την τράπεζα και τον όμιλό της.

Συνεντεύξεις τύπου

Η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με θέμα τις διεθνείς επενδύσεις του ΟΤΕ και την πρόσφατη συμφωνία για την RomTelecom, στις 14:00, στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ (Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v