Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Τεξαπρέτ, Flexopack, Betanet και Nexus Επενδυτική, ενώ η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002. Εισάγονται οι νέες μετοχές της Πειραιώς και κόβει το δικαίωμα η Καμπάς.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 8.357.875 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ των εταιριών ”NATIONALE NEDERLADEN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΑΕ ΖΩΗΣ” & ”NATIONALE NEDERLADEN ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ”.

Στις 11/11/2002, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 167.157.484 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”Α. ΚΑΜΠΑΣ Α.Ε ΣΥΜ/ΧΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων και έκδοση 16.765.056 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών, σε αναλογία 8 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε 10 παλαιές μετοχές με τιμή διάθεσης μετοχής 1,95 Ευρώ.

Η ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση θα ανακοινωθεί προσεχώς από την εταιρία.

Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΞΑΠΡΕΤ A.E.: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία αυτής, στο Καλοχώρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Υποβολή και ανάγνωση της Έκθεσης Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών επί των Οικονομικών Καταστάσεων και των πεπραγμένων της διαχειριστικής χρήσης 01/07/2001 - 30/06/2002.

2) Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της διαχειριστικής χρήσεως 01/07/2001 - 30/06/2002 μετά της αναλύσεως των αποτελεσμάτων της χρήσεως και του πίνακα Διαθέσεως των αποτελεσμάτων.

3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

4) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από πάσης ευθύνης και αποζημιώσεως για την χρήση ταύτην.

5) Εκλογή ενός (1) Ορκωτού Ελεγκτού Τακτικού και ενός (1) Αναπληρωματικού για την χρήση 2002-2003 και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών.

6) Προέγκριση καταβολής αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την διαχειριστική χρήση 01/07/2002 - 30/06/2003.

7) Έγκριση του δικαιώματος του Διοικητικού Συμβουλίου να πραγματοποιεί επενδύσεις άνω των 293.470,29 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού της εταιρίας. 8) Λοιπές ανακοινώσεις.

FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.Π.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, αγροτική οδός Ηφαίστου, θέση Τζήμα, Δήμος Κρωπίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και δη: α) του συνόλου του αποθεματικού ”Διαφορές από αναπροσαρμογή αξίας παγίων περιουσιακών στοιχείων”, και β) μέρους του συνόλου του ”Αφορολόγητου Αποθεματικού Ν. 1828/89”, μέσω αυξήσεως της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

2) Μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της εταιρίας με αντίστοιχη αύξηση του αριθμού αυτών.

3) Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας.

4) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και καθορισμός ιδιοτήτων μελών αυτού, σύμφωνα με το άρθρο 4 ν. 3016/2002.

5) Διάφορες ανακοινώσεις.

ΒΕΤΑΝΕΤ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 18:30, στην έδρα της εταιρίας, οδός Αυγής 53 και Ποταμού, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και καθορισμός ιδιοτήτων των μελών του σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης.

3) Ενημέρωση για τη μη άσκηση του δικαιώματος της Εταιρείας για αγορά, μέσω του Χ.Α., ιδίων μετοχών της, που είχε αποφασισθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 17.10.2001.

4) Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, οδός Μιχαλακοπούλου 91, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 5 και 6 του Καταστατικού.

2) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας για κάλυψη ζημιών με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Μετατροπή της ονομαστικής αξίας της μετοχής και του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας από δραχμές σε ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

Οικονομικά στοιχεία

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος του Συνεδρίου ”Η τέταρτη Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε.”, που οργανώνει στις 14 και 15 Νοεμβρίου το Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Ερευνών (ΕΚΕΜΕ) σε συνεργασία με την TEPSA (Trans European Policy Studies Association), στη 13.00, στα γραφεία της αντιπροσωπείας (Βασ. Σοφίας 2, αίθουσα ”Γ. Σιώτη”).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v