Η ατζέντα της Παρασκευής

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002 ανακοινώνει η εταιρία ΟΠΑΠ, ενώ η εταιρία Ιντερσάτ πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, αναμένεται η ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Σεπτεμβρίου, καθώς και του Εθνικού και Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στα γραφεία της εταιρίας, Λεωφ. Εγνατίας 154 στη Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Εναρμόνιση με τις διατάξεις του Ν. 3016/02 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης αναφορικά με τη σύνθεση του Δ.Σ.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των 19.387.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Π. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΒΕ”, για λόγους ίσης μεταχείρισης των μετόχων, λόγω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου από συγχώνευση με απορρόφηση της εισηγμένης εταιρίας ”ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ ΑΕΒΕΤΕ”.

- Από σήμερα, παύει η διαπραγμάτευση των 8.181.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ ΑΕΒΕΤΕ” και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑ, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ”Π. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΒΕ”.

Οικονομικά στοιχεία

* Η εταιρία ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

* Ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Χονδρικής Τελικών Προϊόντων Σεπτεμβρίου.

* Ανακοίνωση του Εθνικού και Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου.

Συνέδρια

Το Εργαστήριο Οικονομικής Πολιτικής (ΕΜΟΠ) του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 10ο συνέδριο των Μελετών Οικονομικής Πολιτικής (Μ.Ο.Π.), που διεξάγεται στις 13:30 -20:15, στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο προέδρος της Συντονιστικής Επιτροπής, Ντένις Όσβαλντ και η προέδρος της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη τύπου στη 13:00, στο ξενοδοχείο ”Μετροπόλιταν” (Λεωφόρος Συγγρού 385).

Σάββατο 9/11

Γενικές συνελεύσεις

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.: Tακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Grand Chalet, στο Δήμο Κηφισιάς, οδός Κοκκιναρά 38, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ης Ιουνίου 2002 (από την 1η Ιουλίου 2001 μέχρι την 30η Ιουνίου 2002) μαζί με την γι’ αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2) Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2002. 3) Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2002. 4) Εκλογή νέου Δ.Σ. και καθορισμός αμοιβών των μελών αυτού. 5) Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση από 1η Ιουλίου 2002 μέχρι 30η Ιουνίου 2003 και καθορισμό της αμοιβής αυτών. 6) Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης.

7) Παροχή αδείας στα μέλη του Δ.Σ. για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες.

8) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βάσει του Ν. 2065/1992 δια κεφαλαιοποιήσεως: α) της υπεραξίας των παγίων περιουσιακών στοιχείων ποσού ευρώ 1.120.713,14 και β) από κέρδη προηγουμένων χρήσεων ποσού ευρώ 37.606,66 με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους. 9) Διάφορες ανακοινώσεις.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου ”Money Show 2002”, ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) πραγματοποιεί παρουσίαση των εταιριών Everest, ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερνίκος, Νηρεύς, Τεχνικές Εκδόσεις, στη Ρόδο.

Κυριακή 10/11

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου ”Money Show 2002”, ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (Σ.ΕΙΣ.ΕΤ.) πραγματοποιεί παρουσίαση των εταιριών Albio Holdings, Everest, Kleeman, Nηρέας, Sato, Βαρβαρέσος, Διεκάτ, Ελληνική Υφαντουργία, Επίλεκτος, στην Έδεσσα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v