Η ατζέντα της Πέμπτης

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002 ανακοινώνει, σήμερα, η εταιρία Cosmote. Επίσης, η εταιρία Μπουτάρης Συμμετοχών πραγματοποιεί επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση με βασικότερα θέματά της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών και την έκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α/ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους παλαιούς μετόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία των μετοχών που κατέχουν. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του καταστατικού κατόπιν της ανωτέρω αυξήσεως.

2. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις διατάξεις του Ν. 3016/2002. 3. Εκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές. 4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, κατόχων προνομιούχων μετοχών, στη 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της απόφασης της Επαναληπτικής Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 7/11/2002 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους παλαιούς μετόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία των μετοχών που κατέχουν και για την τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του Καταστατικού κατόπιν της ανωτέρω αύξησης. 2. Εγκριση της απόφασης της Επαναληπτικής Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 7/11/2002 για τη έκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές.

Διάφορα

Πραγματοποιείται η καθιερωμένη συνάντηση του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Όσβαλντ, με το κλιμάκιο της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού της Ολυμπιακής Προετοιμασίας, στις 18.00 μ.μ, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20, ισόγειο).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, David O’Sullivan, πραγματοποιεί συναντήσεις με:

- τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Β. Ράπανο,

- τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκη,

- τον γενικό γραμματέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ηλ. Πλασκοβίτη,

- τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Τ. Γιαννίτση, και

- τον υπουργό Εξωτερικών, Γ. Παπανδρέου

Οικονομικά στοιχεία

- Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2002.

Παρουσιάσεις

Ο όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής περουσιάζει τη θυγατρική εταιρία TO USA Inc, στις 16:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athens Plaza (Πλατεία Συντάγματος).

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή τους 10 πρώτους μήνες λειτουργίας της, η Omega Bank πραγματοποιεί συνάντηση-ενημέρωση με τους εκπροσώπους του τύπου, στις 12:00, στο κτίριο Διοίκησης της τράπεζας (Έσλιν & Αμαλιάδος 20, Αμπελόκηποι).

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει συνέντευξη τύπου του Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, David O’Sullivan, στις 16:00, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (αίθουσα ”Γ. Σιώτη”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Προκαταρκτικά στοιχεία για την Παραγωγικότητα (τρίτο τρίμηνο).

- Αιτήσεις Παροχής Επιδομάτων Ανεργίας.

- Αποθέματα Χονδρικών Πωλήσεων Σεπτεμβρίου.

- Ανακοίνωση Καταναλωτικής Πίστης Σεπτεμβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v