Η ατζέντα της Τετάρτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες ΕΤΕΒΑ, Micromedia Μπριτάννια, Κορασίδης και Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ενώ η τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο. Επίσης, αναμένεται η ανακοίνωση του Δείκτη Αξίας Λιανικών Πωλήσεων για το μήνα Αύγουστο. Στο διεθνή χώρο ξεχωρίζει η συνεδρίαση της επιτροπής FOMC της FED.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

Ε.Τ.Ε.Β.Α. Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο Νέο Κτίριο Διοικήσεως της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Συγχώνευση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. με απορρόφηση από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. 2) Ορισμός εκπροσώπων της Τράπεζας για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Συμβάσεως Συγχωνεύσεως, των δηλώσεων και κάθε άλλου σχετικού με τη Συγχώνευση εγγράφου.

Β/ Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών (Κομιστών Ομολόγων) της εταιρίας, στις 14:00, στην Αθήνα, στο Νέο Κτίριο Διοικήσεως της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση της συγχωνεύσεως της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. με απορρόφηση από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 13:30, στα γραφεία της εταιρίας, επί των οδών Φωκαίας - Αιγίνης και Μ. Ασίας στον Πειραιά, με θέμα ημερησίας διάταξης: Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός των ιδιοτήτων των μελών του, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί ”εταιρικής διακυβέρνησης” και καθορισμός της αμοιβής τους.

MICROMEDIA ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Λυκούργου 80, Νέα Φιλαδέλφεια, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός των ιδιοτήτων των μελών του, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 περί ”εταιρικής διακυβέρνησης” και καθορισμός της αμοιβής τους.

ΟΛΘ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη (Κεντρικό Κτίριο, Α΄ Προβλήτα Λιμένος, Αίθουσα Συνεδριάσεων), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Ανάκληση των δύο μελών του υφισταμένου Δ.Σ. - εκπροσώπων των μετόχων και εκλογή επτά (7) μελών του Δ.Σ. μεταξύ των οποίων και ο Διευθύνων Σύμβουλος. 2) Καθορισμός αμοιβής Διευθύνοντος Συμβούλου καθώς και κάθε άλλης αμοιβής ή αποζημίωσης σε μέλη του Δ.Σ. πέραν των προβλεπομένων στην απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 17.6.2002. - Προέγκριση αυτών. 3) Προσδιορισμός της ιδιότητας των μελών του Δ.Σ. (εκτελεστικών, μη εκτελεστικών, ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002. 4) Συζήτηση των ρυθμίσεων της σ.σ.ε. του υπαλληλικού προσωπικού που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. για τα έτη 2002 - 2003.

5) Διάφορες Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Η Συντονιστική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, προκειμένου να εξετάσει την πρόοδο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Η επιτροπή θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου.

Ημερίδες

Επενδυτική Ημερίδα, στις 17:00 μ.μ., στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι εταιρίες που θα λάβουν μέρος είναι οι: Αεγέκ, ΔΟΛ, Ηλέκτρα, Μotor Oil Ελλάς, Notos Com και Σαράντης.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα της τράπεζας Πειραιώς για το εννεάμηνο του 2002.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Αξίας Λιανικών Πωλήσεων Αυγούστου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Συνεδρίαση της επιτροπής FOMC (Νομισματική Επιτροπή) της FED.

Γαλλία

- Αποτελέσματα τριμηνιαίας επιχειρηματικής έρευνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v