Η ατζέντα της Τρίτης

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Εθνική τράπεζα, Καμπάς Ακινήτων, Πρόοδος Επενδύσεις και Έδραση. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, ανακοινώνονται οι τάσεις στον τομέα παροχής υπηρεσιών για τον Οκτώβριο, ενώ στην Αγγλία αναμένονται τα αποτελέσματα της βιομηχανικής παραγωγής Σεπτεμβρίου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας, στις 12 το μεσημέρι, στο νέο κτίριο διοικήσεως της Τράπεζας (οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους), προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για: 1) Τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., καθώς και τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΤΕΒΑ.

2) Τη συμμόρφωση με τις διατάξεις των άρθρων 3,4 και 11 του νόμου 3016/2002 και με το άρθρο 19 του καταστατικού, την εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και τον καθορισμό ιδιότητος κάθε μέλους σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο.

Θ’ ακολουθήσουν στη 1 μ.μ. και τη 1.30 μ.μ., αντιστοίχως, η ”ιδιαίτερη συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών” για τη λήψη απόφασης τον Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας με την οποία εγκρίνεται η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France), σύμφωνα προς την παρ. 4 του άρθρου 70 Κ.Ν. 2190/20 όπως ισχύει, καθώς και η ”ιδιαίτερη συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών” για τη λήψη απόφασης των Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας με την οποία εγκρίνεται η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΤΕΒΑ, σύμφωνα προς την παρ. 4 του άρθρου 70 Κ.Ν. 2190/20 όπως ισχύει.

ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρείας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ”, στην οδό Λουϊζης Ριανκούρ 78α, στο Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Προσαρμογή των διατάξεων του Καταστατικού περί Διοίκησης και Εκπροσώπησης της Εταιρίας στις διατάξεις του Ν. 3016/2002 ”περί Εταιρικής Διακυβέρνησης” και τροποποίηση των οικείων άρθρων του Καταστατικού.

2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002.

3) Διάφορες ανακοινώσεις.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Esperia Palace, Σταδίου 22, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 5 και 7 του καταστατικού της Εταιρίας.

2) Τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 13 του καταστατικού της Εταιρίας περί συγκροτήσεως του Δ.Σ.

3) Καθορισμός εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. της Εταιρίας, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης.

4) Απόκτηση από την Εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920.

5) Λύση ή συνέχιση της Εταιρίας, της οποίας η διάρκεια προβλέπεται, κατά το καταστατικό της, ότι λήγει το έτος 2080. Αντίστοιχη τροποποίηση ή μη του άρθρου 3 του καταστατικού της Εταιρίας.

6) Ανακοινώσεις.

ΕΔΡΑΣΗ - Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, 5ο χλμ Λεωφ. Παιανίας - Μαρκοπούλου, Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Τροποποίηση του άρθρου 13 παρ. 1 του Καταστατικού της εταιρίας.

2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

3) Εναρμόνιση με τις διατάξεις του Ν 3016/02 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης αναφορικά με τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Στοιχεία νόμιμης οικοδομικής δραστηριότητας Ιουλίου.

Συνέδρια

Διαρκεί το Μεσογειακό Φόρουμ ”Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Νέες Τεχνολογίες”, στο ξενοδοχείο Καψής της Ρόδου, που διοργανώνουν το υπουργείο Εξωτερικών και ο Οργανισμός για την Ανάπτυξη και Συνεργασία της Ευρώπης (ΟΑΣΕ).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση Τάσεων στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών Οκτωβρίου.

Αγγλία

- Στοιχεία Βιομηχανικής Παραγωγής Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v