Η ατζέντα της Δευτέρας

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ ισχύουν από σήμερα Δευτέρα, ενώ αλλάζει κλάδο και η Κεραμεία Αλλατίνη. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Coca - Cola Ε.Ε.Ε., Παρνασσός, Πουλιάδης και Ridenco. Στις ΗΠΑ, αναμένεται η ανακοίνωση των βιομηχανικών παραγγελιών για το μήνα Σεπτέμβριο.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ ισχύουν από σήμερα, όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η Επιτροπή Δεικτών (βλ. Δεξιά στήλη: ”Συνοδευτικό Υλικό”.

* Από 4/11/2002, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Ταξινόμησης Εταιριών στους κλάδους του ΧΑ, η εταιρία ”ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.” διαγράφεται από τον κλάδο ”ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ & ΤΣΙΜΕΝΤΑ” και τοποθετείται στον κλάδο ”ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ”.

Γενικές συνελεύσεις

COCA - COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, Φραγκοκκλησιάς 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έγκριση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου σε συμμόρφωση με το άρθρο 4 παρ. 3 του Ν. 3016/2002 ”περί εταιρικής διακυβέρνησης”.

ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λεωφ. Συγγρού 142, Καλλιθέα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Επικύρωση εκλογής μέλους Διοικητικού Συμβουλίου. 2) Τροποποίηση απόφασης Αγοράς Ιδίων Μετοχών.

3) Διάφορες Ανακοινώσεις.

4) Οτιδήποτε ήθελε νομίμως προταθεί.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο Δήμο Αθηναίων, στα γραφεία της εταιρίας ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ, οδός Μεσογείων 109-111, 7ος όροφος του Γ-1 κτιρίου του συγκροτήματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου με βάση τις διατάξεις του Ν. 3016/2002.

2) Προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

3) Μεταφορά Έδρας Εταιρίας.

4) Τροποποίηση των άρθρων 3, 10, 16 ,18 και 19 του Καταστατικού της Εταιρίας.

5) Διάφορες ανακοινώσεις.

6) Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στον Γραμματέα της για να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της Γενικής Συνελεύσεως.

RIDENCO Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Αιγιαλείας 52, Παράδεισος Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Ανάκληση και επανέγκριση των από την 1η Ιουλίου 2002 ληφθεισών αποφάσεων από την Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας, που αφορούν: α) Εκδοση Ομολογιακού Δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών Μετόχων. β) Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το ΔΣ της εταιρίας για την ρύθμιση θεμάτων σχετικών με την διαδικασία έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου, ως και των επί μέρους σχετικών όρων. γ) Εισαγωγή Ομολογιών εις το Χρηματιστήριο Αθηνών.

2) Αναφορά επί αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αφορούν την εταιρία και τα μέλη του ΔΣ της, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

3) Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το ΔΣ δια τον ορισμό Ορκωτών Ελεγκτών, δια την χρήση 2003, προς έγκαιρον αντιμετώπιση θεμάτων εκ της εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.

4) Εκλογή νέου ΔΣ, εν όψει των υπό του Ν 3016/2002 οριζομένων περί εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών του.

Διάφορα

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος και το Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα διοργανώνουν ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της Κύπρου, Μιχάλη Παπαπέτρου, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, στις 14:00, στο Κέντρο Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23).

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου πραγματοποιείται ειδική εκδήλωση με θέμα: ”Ελλάδα και ΗΠΑ: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Ελληνο-Αμερικανικών Σχέσεων”, στις 20:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Παρουσιάσεις

Η Shell Hellas ΑΕ πραγματοποιεί την παρουσίαση μίας νέας εμπορικής της δραστηριότητας, στη 13:00, στον πολυχώρο ”Αθηναΐδα” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Συνέδρια

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και ο Οργανισμός για την Ανάπτυξη και Συνεργασία της Ευρώπης (ΟΑΣΕ) διοργανώνουν το Μεσογειακό Φόρουμ ”Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Νέες Τεχνολογίες”, στο ξενοδοχείο Καψής της Ρόδου. Το Φόρουμ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές Παραγγελίες Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v