Η ατζέντα της Παρασκευής

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.279.400 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Έλτον Χημικά και οι 15.260.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΛΑΜΨΑ, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών και τη μετατροπή ισαρίθμων κοινών ανωνύμων μετοχών, αντίστοιχα. Επίσης, συνέντευξη τύπου πραγματοποιεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Γκαργκάνας, με αντικείμενο την ενημέρωση των συναλλασσομένων με τα πιστωτικά ιδρύμ

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα, η Επίτροπος κυρία Viviane Reding, αρμόδια για τα θέματα Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υφυπουργό Τύπου και ΜΜΕ, Τηλέμαχο Χυτήρη, τον υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, πραγματοποιεί ομιλία, στις 10.30 π.μ, στο 15ο Εθνικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών με θέμα: ”Απασχόληση, Ροή Εργασίας και Επιχειρησιακή Έρευνα”, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.279.400 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή. Έτσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 8.558.800 κοινές ονομαστικές μετοχές.

- Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 15.260.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΛΑΜΨΑ (ΑΝ. ΕΤ. ΕΛΛ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ)”, που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Έτσι, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 15.260.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, με κωδικό ISIN GRS128003001.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Γκαργκάνας, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με αντικείμενο την πράξη διοικητή με θέμα ”ενημέρωση συναλλασσομένων με τα πιστωτικά ιδρύματα, για τους όρους που διέπουν τις συναλλαγές τους”, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα Ν216 του κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας.

Η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου της Επιτρόπου Viviane Reding, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία της αντιπροσωπεία ς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βας. Σοφίας 2 – αίθουσα ”Γ. Σιώτη”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων Οκτωβρίου.

- Στοιχεία Μισθοδοτικών Καταστάσεων Οκτωβρίου εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα.

- Ποσοστό Ανεργίας Οκτωβρίου.

- Στοιχεία Προσωπικού Εισοδήματος και Προσωπικών Δαπανών Σεπτεμβρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τάσεων στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Οκτωβρίου.

- Στοιχεία Κατασκευαστικών Δαπανών Σεπτεμβρίου.

Σάββατο 2/11

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισηγμένων εταιριών στο επενδυτικό κοινό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισηγμένων Εταιριών (ΣΕΙΣΕΤ), οι εταιρίες ΑΒ Βασιλόπουλος, Χαϊδεμένος, Ελγέκα και Διεκάτ παρουσιάζουν τη στρατηγική, την οικονομική τους πορεία και τους στόχους τους, στις 17:00 –21:00 μ.μ., στην Αίγλη Ζαππείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v