Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Εθνική Ασφαλιστική, ΑΤΤΙ-ΚΑΤ και Τεχνοδομή. Επίσης, αναμένεται η ανακοίνωση στοιχείων για τις εμπορευματικές συναλλαγές στην Ελλάδα το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου του 2002.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΤΤΙ - ΚΑΤ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της εταιρίας, Μεσογείων 109-111, στον 7ο όροφο του κτιρίου Γ1 του συγκροτήματος ”ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου με βάση τις διατάξεις του Ν. 3016/2002. 2) Προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 3) Τροποποίηση του άρθρου 20 του Καταστατικού της Εταιρίας. 4) Διάφορες ανακοινώσεις. 5) Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στον Γραμματέα της για να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της Γενικής Συνελεύσεως.

”Η ΕΘΝΙΚΗ” Α.Ε.Ε.Γ.Α.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 13:30, στα επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας 8, Αθήνα, Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας (4ος όροφος), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Καθορισμός ιδιοτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ως εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών.

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΤΡΑΥΛΟΥ Α.Β.Ε.Τ.Τ.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 11, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου με βάση τις διατάξεις του Ν.3016/2002. 2) Προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 3) Τροποποίηση του άρθρου 21 του Καταστατικού της Εταιρίας. 4) Διάφορες ανακοινώσεις. 5) Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στον Γραμματέα της για να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα Πρακτικά της Γενικής Συνελεύσεως.

Διάφορα

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ίδρυσή της, η Sony Hellas πραγματοποιεί εκδήλωση στους εκπροσώπους του τύπου, στη 13:00, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Στα πλαίσια του ”e-Business Forum”, πραγματοποιείται Δημόσια Γενική Διαβούλευση για ”έξυπνες κάρτες” στη Δημόσια Διοίκηση, στην Αγορά & Έρευνα και στις Τράπεζες, στις 09:00, στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Ημερίδες

Η Mεταχόλντινγκ ΑΕ και το περιοδικό ”Χρήμα” πραγματοποιούν την 9η Επενδυτική Ημερίδα, στο ξενοδοχείο Rodos Palace της Ρόδου. Οι εταιρίες που θα λάβουν μέρος είναι οι: Ηλέκτρα, Lavipharm, Κωτσόβολος και Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2002.

Παρουσιάσεις

H Capital Link διοργανώνει την πρώτη Virtual Conference στην ελληνική αγορά, με παρουσιάσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος και της Vodafone-Panafon, στις 17:00.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Στοιχεία Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Οκτωβρίου.

Ιταλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός επιτοκίου ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v