Η ατζέντα της Τρίτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Σελόντα, Alpha Trust Ωρίων, Alpha Trust Ανδρομέδα και Nexus Επενδυτική, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 28.992.500 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Lamda Development, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.: Εκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λεωφόρου Συγγρού 231, στον Δήμο Ν. Σμύρνης Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας ”ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.” από την Εταιρεία ”ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.” και έγκριση του κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, μετά από ακρόαση και έγκριση της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του ΚΝ 2190/20 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης αποτίμησης. 2) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας Παροχή ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την ταχτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και λοιπών χρηματιστηριακών θεμάτων.

ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Δ.Α.Ε.Ε.Χ.: Β΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7 και Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά (κτίριο CECIL 4ος όροφος), με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την εταιρία ”ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου”, με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν, έγκριση του από 30.6.2002 Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρίας και έγκριση της κατ’ άρθρο 3 του Ν.2166/1993 Έκθεσης διαπίστωσης της λογιστικής αξίας της Εταιρίας και της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7 και Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά (κτίριο CECIL 4ος όροφος), με κυριότερα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της εταιρίας ”ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Διεθνής Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου” με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν, και έγκριση της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου. 2) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας α. λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Διεθνής Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου” και β. με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, με σκοπό τη στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών στα δύο δεκαδικά του ευρώ και παράλληλη μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ:Α΄Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας με βασικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές. 2) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη ζημιών με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας μετοχής. 3) Μεταβολή της ονομαστικής αξίας μετοχής λόγω μετατροπής σε ευρώ.

Διανομές μερισμάτων

ΠΑΝΑΦΟΝ: 0,114 ευρώ.

Διάφορα

Πραγματοποιείται ομιλία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκου Χριστοδουλάκη, με θέμα: ”Οικονομική Πολιτική και Ανάπτυξη”, στις 11:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Caravel (αίθουσα Μακεδονία).

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 28.992.500 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ’LAMDA DEVELOPMENT A.E.’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Έτσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 43.488.750 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Παρουσιάσεις

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Λευτέρης Αντωνακόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της COSMOTE, Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος,

Πραγματοποιούν παρουσίαση του Ολυμπιακoύ Χορηγικού Προγράμματος ”Αθλόπολις”, στις 12.30, στο ξενοδοχείο NJV – Plaza (αίθουσα Pacific).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v