Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Informatics, Πετρόλα και Sex Form. Επίσης, οι μετοχές της εταιρίας Eλτον Χημικά διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα επωνυμία και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, ενώ παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση των 15.260.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ΛΑΜΨΑ, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Λεωφ. Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρναί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

2) Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3) Διάφορα άλλα θέματα προς συζήτηση.

ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Γλυφάδα Αττικής, επί της οδού Κάδμου 8α, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Λήψη απόφασης για την αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων.

3) Λήψη απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών.

4) Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SEX FORM A.E.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα (γραφεία) της εταιρίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ισογείου, επί των οδών Aσκληπιού και Φλέβας (πρώην Παροχθίου) στο Ίλιον Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έκφραση του Μετοχικού Κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής αποκλειστικά σε Ευρώ.

2) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση α) αφορολογήτων αποθεματικών του Ν. 1828/89 β) αφορολογήτων αποθεματικών υπεραξίας του Ν. 2065/92 και γ) τμήματος της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

3) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

4) Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

5) Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού περί σκοπού της εταιρίας. 6) Διάφορες Ανακοινώσεις - Εγκρίσεις.

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΤΟΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ: α) με νέα επωνυμία: ”ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και β) χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή. Η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων δωρεάν μετοχών στο ΧΑ ορίζεται στις 1/11/2002.

- Παύει η διαπραγμάτευση των 15.260.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ’ΛΑΜΨΑ (ΑΝ. ΕΤ. ΕΛΛ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ)’ και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α.Α. προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές.

Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 1/11/2002.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Διαρκών Αγαθών Σεπτεμβρίου.

- Στοιχεία νέων Πωλήσεων Κατοικιών Σεπτεμβρίου.

- Στοιχεία Υπαρχουσών Κατοικιών Σεπτεμβρίου.

Αγγλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία για ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v