Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Παρουσίαση της εταιρίας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Η εταιρία Dionic πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση. Οι μετοχές της εταιρίας ΜΟΧΛΟΣ θα διαπραγματεύονται από την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008, στην Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Εταιρικές πράξεις

Οι μετοχές της εταιρίας ΜΟΧΛΟΣ θα διαπραγματεύονται από την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008, στην Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματος των μετοχών της εταιρίας διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των 0,30 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

DIONIC: Έκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 17:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας στις Αχαρνές Αττικής, επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 95. με θέμα τη τροποποίηση δυνάμει του άρθρου 79 παρ.10 Ν.3604/2007 τα άρθρα 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 19, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 31, 32, 33 του καταστατικού της προς εναρμόνιση τους με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920.

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές Δ΄Τρίμηνο 2007.

- Δείκτες Κύκλου Εργασιών στις Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών - Ταχυδρομείων και Πληροφορικής Δ΄Τρίμηνο 2007.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, στις 10:00, θα απευθύνει χαιρετισμό σε ενημερωτική συνάντηση με τους Εθνικούς Εκπροσώπους, Αναπληρωτές και Εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στις Επιτροπές του 7ου Προγράμματος Πλαισίου της Ε.Ε. με σκοπό τον απολογισμό και τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση της ελληνικής συμμετοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Φώλιας και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα απευθύνουν ομιλίες στην εκδήλωση για το Νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ”Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα” (ΕΠΑΝ ΙΙ), που διοργανώνει η Ειδική Γραμματεία Ανταγωνιστικότητας (ΕΠΑΝ) στις 17:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επισκέψεων του ΕΠΑΝ στις 13 Περιφέρειες της χώρας. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Κομοτηνή στις 5 Μαρτίου και καταλήγει στην Αθήνα στις 9 Μαΐου, με τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης.

Στις 19:30, ο Υπουργός Ανάπτυξης θα απευθύνει ομιλία στην Ετήσια Εκδήλωση της Διεθνούς Διαφάνειας (αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης).

* Ο Υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, θα επισκεφθεί στις 10.00, τις εγκαταστάσεις των ΗΛΠΑΠ, με αφορμή την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος του οργανισμού ”Τρόλλευ: ΜεΛύση για την πόλη”. Το πρόγραμμα των ΗΛΠΑΠ απευθύνεται σε μαθητές Δ΄- ΣΤ΄ τάξης δημοτικών σχολείων και στοχεύει στην ενημέρωση των μαθητών σε θέματα ασφαλούς και οικολογικής μετακίνησης, καθώς και στην εξοικείωση τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σάββατο 15/3

Γενικές συνελεύσεις

ΥΙΟΙ Ε.ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ: Eκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 13:00, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Εταιρίας στην οδό 1ο Χλμ Τυρνάβου - Λάρισας, στο Τύρναβο με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση υποβολής πρότασης για επενδυτικό σχέδιο εκσυγχρονισμού της αλευροβιομηχανίας, σύμφωνα με τον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004, με το κίνητρο της επιχορήγησης.

2. Εγκριση δέσμευσης αυξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων, εφόσον εγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο του νόμου 3299/2004, κατά το ποσό της κάλυψης της ιδίας συμμετοχής που θα αναφέρει η εγκριτική απόφαση του νόμου 3299/2004.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία ΔΟΛ ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης Τιμών Καταναλωτή Φεβρουαρίου

- Καταναλωτική Εμπιστοσύνη Μαρτίου

- Δείκτης τιμών καταναλωτή μη συμπ/νων ειδών διατροφής και ενέργειας Φεβρουαρίου

- Ομιλία Προέδρου Fed Bernanke

Ευρωζώνη

- Δείκτης τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v