Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007. Η MIG πραγματοποιεί γ.σ. με θέμα την ακύρωση ιδίων μετοχών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση του συνόλου των 104.173.680 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ATTICA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Η επαναδιαπραγμάτευση των νέων 104.173.680 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ορίζεται για την 20/3/2008.

* Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 4.404 (ΚΟ) μετοχές της ”ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

* Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 25.000 (KO) μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

MIG: Έκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, για να αποφασίσουν επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Ακύρωση ιδίων μετοχών με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 και 2 του κ.ν. 2190/1920, όπως αυτό ισχύει.

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 09.00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφόρος Βουλιαγμένης αριθ. 516 στο Δήμο Αλίμου Ν. Αττικής και σε περίπτωση ματαιώσεως αυτής για οποιοδήποτε λόγο, σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με το ίδιο θέμα, την 24η Μαρτίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας με θέμα Ημερησίας Διάταξης το εξής:

1. Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας για την ανάκληση των μελών του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέων μελών αυτού και κάθε άλλο συναφές θέμα.

Eurobank Properties: Τακτική Γενική Συνέλευση, και ώρα 12 μ. στην Αθήνα, στο ”Μποδοσάκειο Ίδρυμα” (αίθουσα ”Ιωάννης Σ. Λάτσης”), Λεωφ. Αμαλίας 20, Σύνταγμα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2007. Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. Διανομή κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2007.

3. Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 2008 και καθορισμός της αμοιβής της.

4. Ορισμός ορκωτού εκτιμητή και αναπληρωτή ορκωτού εκτιμητή για την εταιρική χρήση 2008 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Έγκριση απόκτησης ακινήτων κατά το άρθρο 10 του κ.ν. 2190/1920.

6. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συμβάσεων κατά τα άρθρα 24 και 23α του κ.ν. 2190/1920.

7. Παροχή άδειας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρείας να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στην διεύθυνση εταιρειών των ομίλων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε., της Deutsche Bank AG και της Lamda Development Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

8. Αύξηση του ανώτατου αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 12 του καταστατικού της Εταιρείας.

9. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός 2 ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ.

10. Παροχή εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παράγραφος 14 του κ.ν. 2190/1920, για τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών, στο προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει σήμερα, για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα και ώρα 12:00, θα συμμετάσχει στη συνέντευξη τύπου που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή (Ξενοδοχείο King George). Στις 14:00, ο κ. Φώλιας θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Βιομηχανίας και Ενέργειας της Ρωσίας κ. Ανατόλι Γιανόφσκι και τη Ρωσική Αντιπροσωπεία.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Δημοσίευση μηνιαίας οικονομικής εκθέσεως ΕΚΤ

Ιταλία

- Πληθωρισμός Φεβρουαρίου τελική μέτρηση, ετήσια μεταβολή

ΗΠΑ

- Δείκτης τιμών εισαγωγών Φεβρουαρίου

- Λιανικές πωλήσεις Φεβρουαρίου, μηναία μεταβολή

- Λιανικές πωλήσεις μη συμπ/νων αυτοκινήτων Φεβρουαρίου, μηναία μεταβολή

- Επιδόματα ανεργίας για την εβδομάδα έως 8/3

- Ομιλία Αμερικανού Υπουργού Οικονομικών Paulson

Ελβετία

- Σύσκεψη SNB

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v