Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Folli Follie και ΚΑΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007, ενώ η Fashion Box πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Απεργία

* Νέα 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στην ΤτΕ σήμερα 12 Μαρτίου αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ με βάση την εντολή του Γενικού Συμβουλίου της.

* Πραγματοποιείται σήμερα από τη ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ 3ωρη στάση εργασίας 12:00 έως 15:00 και Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο των εργαζομένων στις 13:00 στο Σύνταγμα.

Αποκοπή μερίσματος

* Από σήμερα, οι μετοχές της ”ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.1.2007-31.12.2007, ποσού Ευρώ 0,15 ανά μετοχή.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Η εταιρία Next Solar, παραθέτει στο ξενοδοχείο HILTON (Αίθουσα Θάλεια 4), σήμερα στις 15:00 συνέντευξη τύπου για να σας παρουσιάσει

την επένδυσή της που αφορά στη δημιουργία Μονάδας Παραγωγής Φωτοβολταϊκών Πάνελ, στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

* Η δοίκηση της εταιρίας FG Europe, παραθέτει Συνέντευξη Τύπου με θέμα τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2007 του Ομίλου, σήμερα στις 12:30, στο Ξενοδοχείο King George Palace, αίθουσα Tudor Hall, πλατεία Συντάγματος.

* Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Άγγελος Φιλιππίδης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου με θέμα: ”Παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου” σήμερα και ώρα 16.00, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Folli Follie και ΚΑΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Fashion Box στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ENVITEC” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Κανόνες Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς, επεκτείνεται σε +20%.

Συνέπεια της μεταφοράς από την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008 των μετοχών της εταιρείας ”ΑΕΓΕΚ” στην κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών, οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στους οποίους συμμετέχουν.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΕΓΕΚ” θα διαπραγματεύονται από σήμερα, 12 Μαρτίου 2008, στην Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματός τους διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των 0,30 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:

FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ”UNIBRAIN” με στάθμιση 40%.

FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ”UNIBRAIN” με στάθμιση 40%.

FTSE/Χ.Α. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΥΛΙΚΑ

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

FTSE/Χ.Α. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι μετοχές της εταιρείας ”UNIBRAIN” εισέρχονται στη σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 40% συνέπεια της συμμετοχής τους στη σύνθεση του δείκτη FTSE/X.A. 140.

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στην Βιομηχανία Ιανουάριος 2008.

- Ερευνα Εργατικού Δυναμικού Δεκέμβριος 2007.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα και ώρα 10:00, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) και στις 11:00, στην Κυβερνητική Επιτροπή. Στις 18:00, ο κ. Φώλιας θα απευθύνει ομιλία στη Βελγική Επιχειρηματική Ένωση (Ξενοδοχείο Park).

* Σήμερα στις 10.00, θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), με θέματα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Στις 11.00, συνεδριάζει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

* Το πρόγραμμα του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, είναι το ακόλουθο:

- Στις 13.00, θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας ταυτότητας και στρατηγικής του ΕΛΚΕ, που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο HILTON.

- Στις 21.00, θα είναι ομιλητής στην έναρξη των εκδηλώσεων της 7ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο.

* Το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (Ι.Ο.Μ.) παρουσιάζει σήμερα, στο Athens Plaza Hotel, την ”Εθνική Έρευνα για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 2007”. Ώρα παρουσίασης: 11:00.

* Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μεταβαίνει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη. Στις 10:40 ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί το νέο Ειδικό Περιφερειακό Ιατρείο Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια και ώρα 11:15 ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα εγκαινιάσει τη Μονάδα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, ενώ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις τρεις Κινητές Μονάδες της 4ης ΥΠΕ (την Κινητή Νοσοκομειακή Μονάδα, τη Νέα Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας και τη Νέα Κινητή Μονάδα Οδοντιατρικής Πρόληψης). Στις 12:30 ο κ. Αβραμόπουλος θα εγκαινιάσει τα Εξωτερικά Ιατρεία Συνταγογράφησης (κτίριο Παλαιού Νοσοκομείου) και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Κέντρο Στήριξης Μονογονεϊακών Οικογενειών.

* Σήμερα και ώρα 13:00 μετά τη συνεδρίαση τη Κυβερνητικής Επιτροπής ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του Υπουργείου Δικαιοσύνης τις τέσσερεις μεγάλες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πετρελαικά αποθέματα Φεβρουαρίου 2008

- Μηνιαίος προϋπολογισμός Φεβρουαρίου

Eυρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου

- Ομιλία των μελών της ΕΚΤ, Quaden, Stark και Weber

- Ομιλία του Προέδρου της ΕΚΤ, Trichet

Μ. Βρετανία

- Εμπορικό ισοζύγιο Ιανουαρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v