Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Γρ. Σαράντης ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007, ενώ οι εταιρίες Υγεία, Κτήμα Λαζαρίδη και Ζήνων πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις. Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος προκήρυξε η ΟΤΟΕ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αλλαγή κατηγορίας

* Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει ότι οι μετοχές της εταιρείας Lannet θα διαπραγματεύονται από σήμερα, 11 Μαρτίου 2008, στην Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών δεδομένου ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση η τιμή κλεισίματός τους διαμορφώθηκε κάτω από το όριο των ευρώ 0,30.

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα σύμφωνα με την αριθ. 66/29.2.2008 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.606 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Οικονομικά αποτελέσματα

- Σήμερα πριν το άνοιγμα του ΧΑΑ θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2007 η εταιρία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.

Οικονομικά στοιχεία

- Εθνικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή Φεβρουαρίου 2008

- Εναρμονισμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή Φεβρουαρίου 2008

- Δείκτης Κύκλου Εργασιών στα Αυτοκίνητα και στο Χονδρικό Εμπόριο (δ’τρίμηνο 2007)

- Εμπορευματικές Συναλλαγές Ιανουαρίου 2008

- Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής Ιανουαρίου 2008

Γενικές συνελεύσεις

ΥΓΕΙΑ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 17.00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της ”Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.”, επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση των άρθρων 12 παρ. 1 (Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα) και 42 παρ. 2 και παρ. 5 (Λειτουργία Επιστημονικού Συμβουλίου) του Καταστατικού της Εταιρίας.

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρείας στην Αδριανή Ν.Δράμας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Δέσμευση φορολογημένων αποθεματικών (υπόλοιπο κερδών εις νέον) για την κάλυψη ίδιας συμμετοχής σε επενδυτικό σχέδιο του Ν. 3299/2004. 2. Έγκριση συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας με πρόσωπα του άρθρου 23α του Ν. 2190/1920.

ZHNΩΝ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί της οδού Κανάρη αρ. 5 στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ανάκληση των αποφάσεων της από 6 Σεπτεμβρίου 2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη εκ νέου απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Θέμα 4ο: Ανεβλήθη η συζήτηση του θέματος για την Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 11ης/03/2008.

Διάφορα

* Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος προκήρυξε η ΟΤΟΕ για σήμερα Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008.

* Συνέντευξη τύπου πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ σήμερα Τρίτη 11 Μαρτίου 2008 και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69) με θέμα: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- ΕΓΣΣΕ”. Στη συνέντευξη θα παραστούν οι Διοικήσεις των Ομοσπονδιών των Εργατικών Κέντρων και των Σωματείων της Αττικής, θα αναλυθούν οι διατάξεις και οι προβλέψεις του Νομοσχεδίου, καθώς και οι σοβαρότατες επιπτώσεις και ανατροπές που δημιουργούνται, για τους εργαζόμενους και την κοινωνική ασφάλιση γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v