Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά οι 4.960.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ENVITEC”. Η Αιολική ΑΕΕΧ ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007, ενώ η εταιρία Spriders Stores πραγματοποιεί παρουσίαση στην ΕΘΕ. Εκτακτες γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν οι εταιρίες Lannet και Γενέρ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά και στον κλάδο ”Υπηρεσίες Επεξεργασίας & Διαχείρισης Απορριμμάτων”, οι 4.960.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ENVITEC”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΕΝΒΙ” και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής 5,30 ευρώ. Για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Αιολική ΑΕΕΧ ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Οικονομικά στοιχεία

- Οικοδομική δραστηριότητα (Δεκέμβριος 2007)

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Spriders Stores στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΕΝΕΡ: Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, και ώρα 16.00 στα γραφεία της εταιρίας επί της οδού Καρυταίνης αριθ. 9 στο Περιστέρι Αττικής, με θέματα ημερησίας διατάξεως: 1. Μείωση ονομαστικής αξίας των μετοχών και εντεύθεν ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη του υπολοίπου ζημιών προηγουμένων χρήσεων -αντίστοιχη τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού.

ΛΑΝ-ΝΕΤ: Β΄Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι με θέματα ημερησίας διατάξεως: 1. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών που εγκρίθηκε με την 24/12/2002 γενική συνέλευση στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρίας (Employee stock option plan) καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

Διάφορα

* 24ωρη απεργία σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008 από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.).

* Η ΟΤΟΕ, προκηρύσσει για σήμερα 7/3 24ωρη απεργία στα dealing rooms όλων των τραπεζών και για τον χώρο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Διεθνή

Γερμανία

-Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου

Ευρωζώνη

- Δείκτης των δεικτών Ιανουαρίου

- Ομιλία των μελών της ΕΚΤ, Constancio, Stark και Weber

- Ομιλία του Προέδρου της ΕΚΤ, Trichet

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη Ιανουαρίου

- Ομιλία του Υπουργού των Οικονομικών, Paulson

- Νέες θέσεις εργασίας Φεβρουαρίου

- Ανεργία Φεβρουαρίου

- Ομιλίες των μελών της FED, Yellen, Mishkin, Kohn και Hoenig

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v