Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Από σήμερα, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών προέβη στην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Everest, Olympic Catering και Vivartia. Η Alpha Trust Ανδρομέδα πραγματοποιεί ετήσια τακτική γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Eταιρικές πράξεις

Από σήμερα, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών προέβη στην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Everest, Olympic Catering και Vivartia, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, μέχρις ότου παρασχεθεί πλήρης και ακριβής ενημέρωση για τους όρους της δημόσιας πρότασης.

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ: Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας και ώρα 09:30 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο CECIL, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων και διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσης 01.01.07-31.12.07 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.07-31.12.07.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2008 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Καθορισμός αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου - Έγκριση αμοιβών προηγούμενης χρήσης.

5. Χορήγηση άδειας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια εταιριών οι οποίες επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

6. Έγκριση συμβάσεων ανάθεσης δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Ν. 2190/1920 και του άρθρου 32 του Ν. 3371/2005.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την έναρξη ισχύος του νέου Νόμου για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, η ΕΕΤΤ, παραθέτει σήμερα συνέντευξη τύπου και ώρα 11:00 με θέμα: ”Παρουσίαση της Ρυθμιστικής Στρατηγικής της ΕΕΤΤ για τα έτη 2008-2011”. Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΕΤΤ.

* Η Creta Farm και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία, παραθέτουν συνέντευξη τύπου στις 12 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί σήμερα, Πέμπτη, στις 10 το πρωί, με τον κ. Δημήτρη Δημητριάδη, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

* Στις 10.00, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο για τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel.

Στις 13.30, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ντέμη Νικολαίδη.

Πραγματοποιείται σήμερα και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Αθήνα), νέα συνάντηση διαπραγμάτευση, για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας έτους 2008 μεταξύ της ΓΣΕΕ και των Εργοδοτικών Οργανώσεων (ΣΕΒ - ΓΣΕΒΕΕ – ΕΣΕΕ).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ομιλία των μελών της Fed, Rosengren και Geithner

- Επιδόματα ανεργίας για την εβδομάδα έως 1 Μαρτίου

- Επικείμενες πωλήσεις κατοικιών Ιανουαρίου, μηνιαία μεταβολή

Ευρωζώνη

- Σύσκεψη της ΕΚΤ

- Συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΕΚΤ, Trichet

Μ. Βρετανία

- Σύσκεψη της Bank of England

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες Ιανουαρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v