Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα, Ελληνικά Καλώδια, Χαλκόρ και Autohellas ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης 2007. Από σήμερα, οι μετοχές της ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Κανόνες Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς, επεκτείνεται σε +20%.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας COMPUCON είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,62 (από ευρώ 0,60).

* Από σήμερα, οι μετοχές της ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Κανόνες Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς, επεκτείνεται σε +20%.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα, Ελληνικά Καλώδια, Χαλκόρ και Autohellas ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης 2007.

Oικονομικά στοιχεία

- Εθνικοί Λογαριασμοί (προσωρινά στοιχεία)

Διάφορα

* Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, κκ Κ. Κιμπουρόπουλος -Πρόεδρος και Π. Κυριακόπουλος - Γενικός Γραμματέας, θα δώσουν σήμερα ώρα 11.00 συνέντευξη Τύπου με θέμα τη συνεργασία του ΥΜΕ με τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

* Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παραβρεθεί σήμερα και ώρα 12:00, στη συνέντευξη Τύπου, την οποία διοργανώνει το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας, με αφορμή την έναρξη της εκστρατείας ενημέρωσης για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, στην Αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23). Ο κ. Αβραμόπουλος θα ανακοινώσει τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού δικτύου υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

* Η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Ντίνα Μπέη και η πρώην Υπερνομάρχης Φώφη Γεννηματά, παραθέτουν συνέντευξη Τύπου στις 11.00 το πρωί στο Ζάππειο Μέγαρο με θέμα την έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως. Το σύνολο των παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν στο ιστορικό πάρκο του λεκανοπεδίου, θα αναπτύξει ο Αρχιτέκτων Αλέξανδρος Τομπάζης.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Συνάντηση Υπουργών Οικονομικών Ευρωζώνης, β’ ημέρα

- Δείκτης τιμών παραγωγού μηνός Ιανουαρίου

- ΑΕΠ δ’ τριμήνου 2007

Βρετανία

- Δείκτης κατασκευών ΡΜΙ μηνός Φεβρουαρίου

Γερμανία

- Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Glos

ΗΠΑ

- Ομιλία του Προέδρου της Fed, Bernanke

- Ομιλίες των μελών της Fed, Fisher και Mishkin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v