Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά και στον κλάδο ”Υπηρεσίες Επεξεργασίας & Διαχείρισης Απορριμμάτων”, οι 4.960.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ENVITEC”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΕΝΒΙ” και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής 5,30 ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά και στον κλάδο ”Υπηρεσίες Επεξεργασίας & Διαχείρισης Απορριμμάτων”, οι 4.960.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ENVITEC”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΕΝΒΙ” και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής 5,30 ευρώ. Για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο.

* Από σήμερα, σύμφωνα με τη νέα δομή του μοντέλου κλαδικής κατάταξης Industry Classification Benchmark (ICB), πραγματοποιούνται οι ακόλουθες αλλαγές στους υπερκλάδους και υποκλάδους του ΟΑΣΗΣ:

α) Δημιουργείται ο υπερκλάδος ”8600 – Ακίνητη περιουσία / Real Estate”, με τους εξής νέους υποκλάδους:

- ”8633 – Συμμετοχές & Ανάπτυξη Ακίνητης Περιουσίας / Real Estate Holding & Development”

- ”8637 – Υπηρεσίες Ακίνητης Περιουσίας / Real Estate Services”

- ”8671 – Ε.Ε.Α.Π. Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Χώρων / Industrial & Office REITs”.

- ”8675 – Εξειδικευμένες Ε.Ε.Α.Π. / Specialty REITs”,

β) Δημιουργείται ο υποκλάδος ”7537 – Εναλλακτικός Ηλεκτρισμός / Alternative Electricity”, οποίος τοποθετείται κάτω από τον υφιστάμενο υπερκλάδο ”7500 – Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας / Utilities”,

γ) Ο υφιστάμενος υποκλάδος ”7535 – Ηλεκτρισμός / Electricity” αλλάζει ονομασία σε ”Συμβατικός Ηλεκτρισμός / Conventional Electricity”

δ) Διαγράφονται οι υφιστάμενοι υποκλάδοι:

- ”8733 – Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας / Real Estate Holding & Development”

- ”8737 – Επενδύσεις Ακίνητης Περιουσίας / Real Estate Investment Trusts”.

Οι ανωτέρω αλλαγές έχουν ως επακόλουθο την αλλαγή ταξινόμησης εισηγμένων εταιριών σε κλάδους, όπως εμφανίζονται στον συνημμένο πίνακα.

Διάφορα

* Ειδική εκδήλωση με αφορμή την εισαγωγή των μετοχών της ENVITEC στην Εναλλακτική Αγορά, πραγματοποιεί το Χ.Α. και η διοίκηση της εισηγμένης σήμερα και ώρα 12μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων ”Ερμής”.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 10.30, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα.

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί σήμερα στις 11.15, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Ντε Χόπ Σέφερ.

Επίσης σήμερα, πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας, ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Σλοβακίας κ. Ρόμπερτ Φίκο, ο οποίος θα έχει συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στις 12.30, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τις συνομιλίες και τις δηλώσεις προς τον Τύπο ο Πρωθυπουργός θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας και στην αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα Δευτέρα, ο κ Φώλιας θα συμμετάσχει στην 6η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης ”Πίνδος” (Ξενοδοχείο Avaris, Καρπενήσι).



* Η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κόμβου Saferinternet διοργανώνει ημερίδα με θέμα ”Νέοι και Διαδίκτυο” σήμερα και ώρα 19:00 στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

* Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, Ενημερωτική Εσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρες 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΒΕΠ (Καραίσκου 111 – Πειραιάς, γ΄ όροφος) με θέμα: ”Τα Προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ.”

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης βιομηχανίας ISM Φεβρουαρίου

- Κατασκευαστικές δαπάνες Ιανουαρίου

- Ομιλία των μελών της Fed, Plosser και Kroszner

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

- Δείκτης βιομηχανίας PMI Ιανουαρίου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

- Δείκτης βιομηχανίας PMI Φεβρουαρίου

ΕΥΡΩΖΩΝΗ

- Δείκτης βιομηχανίας PMI Φεβρουαρίου

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (εκτίμηση) Φεβρουαρίου

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ, Liikanen

- Συνάντηση Υπουργών Οικονομικών Ευρωζώνης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v