Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Σήμερα θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2007 η εταιρία Aegean Airlines. Παρουσίαση της εταιρίας Ελληνικά Χρηματιστήρια στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Οικονομικά αποτελέσματα

Σήμερα θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2007 η εταιρία Aegean Airlines. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση των αναλυτών.

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Ελληνικά Χρηματιστήρια στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Γενικές Συνελεύσεις

ΕΛΤΡΑΚ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί των οδών Θηβαϊδος αρ. 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αγορά ίδιων μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/20.

Οικονομικά στοιχεία

* Εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος 2008)

* Δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών

Διάφορα

* H Εμπορική Τράπεζα παραθέτει σήμερα και ώρα 12.30 συνέντευξη τύπου.

* Σήμερα και ώρα 11 π.μ., ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας θα παρουσιάσει σε συνέντευξή του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ την ”Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2007–2008” η οποία, σύμφωνα με το Καταστατικό της Τράπεζας, υποβάλλεται στη Βουλή των Ελλήνων και στο Υπουργικό Συμβούλιο. Προηγουμένως την ίδια ημέρα, στις 10:30 π.μ., ο κ. Διοικητής θα επιδώσει την Έκθεση στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτριο Σιούφα.

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, στις 19.00, θα εγκαινιάσει την αίθουσα ”Παναγή Παπαληγούρα” στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

* Στις 11.00, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Εξωτερικών.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα παρουσιάσει σήμερα και ώρα 14.00, στους διαπιστευμένους συντάκτες του ΥΠ.ΟΙ.Ο. την ”Αίθουσα Παναγή Παπαληγούρα”. Τα εγκαίνια της αίθουσας θα γίνουν στις 19.00 της ίδιας ημέρας.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, θα συμμετάσχει στην Κυβερνητική Επιτροπή, στις 11:00.



Στις 12:00, θα παραστεί στη 2η συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, που θα ενημερώσει ο Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) κ. Τάκης Αθανασόπουλος.

Στις 18:30, ο Υπουργός Ανάπτυξης θα συναντηθεί με τον Πρέσβη του Κουβέιτ κ. Duwailah Al Khaled.

* Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα συναντηθεί σήμερα και ώρα 12:00 μ.μ. με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για θέματα που αφορούν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Σταδίου 29.

* Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, το UADPhilEcon (Διδακτορικό Πρόγραμμα στις Οικονομικές Επιστήμες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, πραγματοποιούν την Τετάρτη και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του: Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ – (ΙΝΕ / ΓΣΕΕ) και του UADPhilEcon - Διδακτορικού προγράμματος στις Οικονομικές Επιστήμες (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

* Ειδική διάλεξη από το ALBA Graduate Business School σήμερα Τετάρτη και ώρα 18.00-20.00 μ.μ. με θέμα: ”Οι 10 Εντολές του Μάνατζμεντ μιας Οικογενειακής Επιχείρησης”.

* Tο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ ΑΕ), ως Φορέας Υλοποίησης του έργου, διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη στις 10:30 στο Αμφιθέατρο ”Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, με στόχο την ενημέρωση των εταιρειών προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο έργο ”Δες την Ψηφιακά”.

* Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας, συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους της Βουλής καθώς και τη Πρόεδρο και μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, θα επισκεφθούν το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, σήμερα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. για να ενημερωθούν και να ξεναγηθούν από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Μιχάλη Λιάπη και τον Πρόεδρο του Μουσείου καθηγητή κ. Δημήτρη Παντερμαλή.

* Συνέδριο με θέμα ”Ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης και επενδύσεων με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον”, οργανώνει η εταιρεία Real Travel στο ξενοδοχείο Electra Palace, σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

* Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη και ώρες 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: ”Συνεργασία Ακαδημαϊκής & Επιχειρηματικής Κοινότητας”.

* Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, θα παραστεί στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια, που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφόρος Αμαλίας 8). Στην ομιλία του, ο Υπουργός θα αναφερθεί στην Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

- Άδειες κατασκευών (Ιανουάριος).

- Νέες κατοικίες (Ιανουάριος).

- Ομιλία μέλους της Fed κ. Poole.

- Δημοσίευση πρακτικών συσκέψεως (29-30/1) FOMC.

Ευρωζώνη

- Ομιλία μέλους της ΕΚΤ κ. Γκαργκάνα.

Γερμανία

- Τιμές παραγωγού (Ιανουάριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης βιομηχανικών εξελίξεων CBI (Φεβρουάριος).

- Προσφορά χρήματος Μ4 (Ιανουάριος).

- Δημοσίευση πρακτικών συσκέψεως (6-7/2) BoE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v