Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ενόψει της έναρξης διαπραγμάτευσης στην ΕΝ. Α. η Epsilon Net πραγματοποιεί σήμερα, συνάντηση ενημέρωσης. Σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 134.989 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Frigoglass, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 134.989 ευρώ, λόγω stock option plan.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 134.989 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Frigoglass, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 134.989 ευρώ, λόγω stock option plan.

Οικονομικά στοιχεία

* Δείκτης Κύκλου Εργασιών στην Βιομηχανία (Δεκέμβριος 2007)

* Δείκτης Νέων Παραγγελιών στη Βιομηχανία (Δεκέμβριος 2007)

Διάφορα

* Ενόψει της έναρξης διαπραγμάτευσης στην ΕΝ. Α. η Epsilon Net πραγματοποιεί σήμερα στην Αίγλη Ζαππείου και ώρα 12:00 συνάντηση ενημέρωσης.

* Σήμερα Τρίτη, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα είναι ομιλητής στο συνέδριο του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα τον οικονομικό ρόλο της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, στις 14:00, θα ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το απολογιστικό έργο 2004-2008 και τις προοπτικές των τομέων ευθύνης του Υπουργείου Ανάπτυξης ως το τέλος της προγραμματικής περιόδου.

Στις 20:20, θα απευθύνει ομιλία στο 1ο Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Ρωσίας (Ξενοδοχείο Divani Caravel), που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και τον ομόλογο Ρωσικό φορέα, τη Ρωσική Ένωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών.

* Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, διοργανώνει διάλεξη του Επίκουρου Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χρήστου Γκόρτσου, Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με θέμα: ”Η πρόσφατη χρηματοοικονομική αναταραχή: Ένας πρώτος απολογισμός και ορισμένοι προβληματισμοί για το μέλλον της διεθνούς χρηματοοικονομικής διακυβέρνησης”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.ΔΙ.Σ. (Χίλλ 3-5, Πλάκα). Η διάλεξη θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

* O Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος πραγματοποιεί σήμερα και ώρα 19:00-22:00 τα εγκαίνια των νέων του γραφείων.

Διεθνή

ΗΠΑ

_ Ομιλία του μέλους της Fed, Stern

- Δείκτης επενδυτικής εμπιστοσύνης State Street (Φεβρουάριος)

- Δείκτης αγοράς κατοικίας (Φεβρουάριος)

Ευρωζώνη

- Δείκτης πορείας κλάδου κατασκευών (Δεκέμβριος)

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ, Quaden

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v