Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνει τα αποτελέσματα της χρήσης 2007. Η Merrill Lynch πραγματοποιεί την ετήσια ενημέρωση για τους εκπροσώπους του τύπου με τίτλο ”Year Ahead Press Event”. Οι εταιρίες Νηρεύς και Ζήνων πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΝΗΡΕΥΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας στο 1ο χιλ Λεωφόρου Κορωπίου Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του κ.ν.2190/1920.

ZHNΩΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της οδού Κανάρη αρ. 5 στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ανάκληση των αποφάσεων της από 6 Σεπτεμβρίου 2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη εκ νέου απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΘΕΜΑ 4ο: Τροποποίηση των άρθρων 6 έως 35 του Καταστατικού της εταιρείας προς εναρμόνισή τους με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε με το ν. 3604/2007 και ισχύει σήμερα, και εν γένει της ισχύουσας νομοθεσίας περί ανωνύμων εταιρειών.

ΘΕΜΑ 5ο: Προέγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ. για τη χρήση 2008.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνει τα αποτελέσματα της χρήσης 2007.

Διάφορα

* Η Merrill Lynch πραγματοποιεί την ετήσια ενημέρωση για τους εκπροσώπους του τύπου με τίτλο ”Year Ahead Press Event” στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 10:45 π.μ.. Ο Gary Dugan, Chief Investment Officer του τμήματος Global Wealth Management της Merrill Lynch για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής θα παρουσιάσει τις τοπικές και παγκόσμιες προοπτικές για το 2008.

* Σήμερα Δευτέρα, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με θέμα: ”Παγκοσμιοποίηση και Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο”.

* Για την εμπειρία στη Ζώνη του ευρώ, θα μιλήσει σήμερα στο Λονδίνο, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 18.30, στην αίθουσα Old Theatre του LSE.

* Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η σημερινή προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρήστου Φώλια, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Κάνιγγος, για την ανακοίνωση των μέτρων για την προστασία και ενημέρωση των καταναλωτών και την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Η συνέντευξη Τύπου θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

* Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα συναντηθεί στις 14:00 με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, για θέματα που αφορούν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

* Ημερίδα για την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, οργανώνει σήμερα και ώρα 09.00 η Διεύθυνση Πιστοποίησης του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών.

* Τα παιδιά των εργαζομένων της που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2007 θα βραβεύσει η ΕΥΑΘ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ξενοδοχείο ”Holiday Inn”, στις 6.30 μ.μ. Μετά τη βράβευση εργαζόμενοι και διοίκηση θα κόψουν τη βασιλόπιτά τους για το νέο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v