Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 70 εκατ. ευρώ, καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Autohellas, στην έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την επιστροφή κεφαλαίου 1,3 ευρώ ανά μετοχή. Παρουσίαση της εταιρίας Pasal Development στην ΕΘΕ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Pasal Development στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Γενικές συνελεύσεις

ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρίας στην οδό 1ο Χλμ Τυρνάβου - Λάρισας, στο Τύρναβο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση υποβολής πρότασης για επενδυτικό σχέδιο εκσυγχρονισμού της αλευροβιομηχανίας, σύμφωνα με τον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004, με το κίνητρο της επιχορήγησης.

2. Εγκριση δέσμευσης αυξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων, εφόσον εγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο του νόμου 3299/2004, κατά το ποσό της κάλυψης της ιδίας

AUTOHELLAS: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στην Κηφισιά Αττικής και επί της οδού Βιλτανιώτη 31 (Αίθουσα Εκδηλώσεων), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση α) του αποθεματικού ”Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον” και β) μέρους από τον λογαριασμό Υπόλοιπο κερδών εις νέον των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρίας που συνετάγησαν με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα την 31.12.2006 χωρίς την έκδοση νέων μετοχών αλλά με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

ΘΕΜΑ 2. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 1.3 Ευρώ με σκοπό την αναλογική πραγματική διανομή μετρητών στους μετόχους.

ΘΕΜΑ 3.Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρίας λόγω των ανωτέρω αποφάσεων.

ΘΕΜΑ 4.Τροποποίηση των άρθρων 3, 11, 15 και 19 του Καταστατικού για την εναρμόνισή του με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 περί ομολογιακών δανείων. ΘΕΜΑ 5. Έκδοση κοινού έγχαρτου ομολογιακού δανείου κατά τις διατάξεις του Ν. 3156/2004.

ΘΕΜΑ 6. Λήψη απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών.

REGENCY: Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 12:30, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1/1/2006 έως 31/12/2006 (απλών και ενοποιημένων) μετά της έκθεσης του Δ. Σ. και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειρίσεως της ως άνω χρήσεως.

3. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2006 και προέγκριση αμοιβής των για το 2007.

4. Έγκριση διανομής μερισμάτων από φορολογηθέντα κέρδη χρήσης 2006.

5. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή και αναπληρωτή αυτού για την χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Χορήγηση αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς κατ’ άρθρο 23 παρ.1 του ΚΝ 2190/1920.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών ειρσοών και εκροών στη γεωργία και την κτηνοτροφία (Δεκέμβριος 2007).

- Aνακοίνωση της Δύναμης του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (Δεκέμβριος 2007).

Διάφορα

* Διάβημα διαμαρτυρίας, το οποίο συντονίζεται από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιείται σήμερα και ώρα 10:00, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων ενόψει της προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή και τις εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού για το Ασφαλιστικό.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα παραστεί, στις 10.30, στην προ ημερησίας Διάταξης συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, που γίνεται με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού για το Ασφαλιστικό.

* Η Επίτροπος κυρία Meglena Kuneva, αρμόδια για τα θέματα Προστασίας των Καταναλωτών, βρίσκεται σήμερα για δεύτερη μέρα στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της κυβέρνησης και φορέων για θέματα που αφορούν την αρμοδιότητά της.

Η Επίτροπος θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Γιάννη Βαληνάκη (ώρα 09.00, στο Υπουργείο).

Θα ακολουθήσει συνάντηση της κυρίας Kuneva με τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς, η οποία οργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και στην οποία θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, κ. Ιωάννης Οικονόμου (ώρα 10.00, στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή).

Στη συνέχεια, η Επίτροπος θα δώσει Συνέντευξη Τύπου (ώρα 12.45), στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βασ Σοφίας 2).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κυρία Kuneva θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργο Παπανδρέου (ώρα 16.00, στο γραφείο του Προέδρου στη Βουλή).

Το πρόγραμμα της Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους του Τραπεζικού συστήματος, μέλη της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, η οποία οργανώνεται από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ώρα 18.00, στα γραφεία της Ένωσης).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Ιανουάριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιανουάριος).

- Δείκτης μεταποίησης Empire (Φεβρουάριος).

- Καθαρές εισροές επενδύσεων χαρτοφυλακίου (Δεκέμβριος).

- Ομιλία μέλους της Fed κ. Mishkin.

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

- Ομιλία του Προέδρου της ΕΚΤ κ. Trichet.

- Ομιλίες μελών της ΕΚΤ κ. Quaden και κ. Liikanen.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v