Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α, η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2007. Ξεκινάει η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Venture Ability για την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας Λάμψα (Μεγάλη Βρετανία).

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποτελέσματα χρήσης

Σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α, η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2007.

Δημόσια Πρόταση

Από σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 ξεκινάει η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Venture Ability για την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας Λάμψα (Μεγάλη Βρετανία).

Γενικές συνελεύσεις

ATTICA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της ”Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.”, επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μετατροπή των μετοχών της εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του Καταστατικού της εταιρίας.

2 Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 13 του κ. ν. 2190/1920, όπως ισχύει, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού της εταιρίας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, συμπεριλαμβανομένων και προσώπων που παρέχουν στις εταιρίες αυτές υπηρεσίες σε σταθερή βάση. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

3. Έγκριση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ορισμός ανεξαρτήτων μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Έγκριση συμβάσεων κατ’ άρθρον 23α του κ.ν. 2190/1920.

Οικονομικά στοιχεία

- Μηνιαία στοιχεία για την έρευνα εργατικού δυναμικού (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Δεκέμβριος).

Διάφορα

* Σήμερα στις 11.00, συνεδριάζει η Κυβερνητική Επιτροπή, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, με θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, στις 11:00, θα συμμετάσχει στην Κυβερνητική Επιτροπή.

Στις 12:00, θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας της Βουλής, η οποία θα ενημερωθεί από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) κ. Τάκη Αθανασόπουλο.

Στις 18:30, ο Υπουργός Ανάπτυξης θα παραβρεθεί στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens, σύμφωνα με την Ειδική Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας της Βουλής. Θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Μηνιαίος προϋπολογισμός (Ιανουάριος).

- Ομιλία μέλους της Fed κ. Yellen.

- Ομιλία του Αμερικανού Υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

Ευρωζώνη

- Δείκτης ZEW οικονομικού κλίματος (Φεβρουάριος).

- Ομιλία μέλους της ΕΚΤ κ. Liikanen.

Γερμανία

- Δείκτης ZEW οικονομικού κλίματος (Φεβρουάριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v