Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Ολοκληρώνεται σήμερα η ιδιωτική τοποθέτηση για την εισαγωγή των μετοχών της Epsilon Net στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) με εύρος τιμών μεταξύ 2,9 και 3,06 ευρώ. Παρουσίαση της εταιρίας Πλαίσιο στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Πλαίσιο στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Εναλλακτική αγορά

Ολοκληρώνεται σήμερα η ιδιωτική τοποθέτηση για την εισαγωγή των μετοχών της Epsilon Net στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) με εύρος τιμών μεταξύ 2,9 και 3,06 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Εκτιμήσεις για τις εμπορευματικές συναλλαγές (Δεκέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Δεκέμβριος).

Διάφορα

* Σήμερα και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς (ΕΣΚΑ), παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γεώργιου Βλάχου και του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή κ. Γιάννη Οικονόμου.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 12.00, με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

* Πραγματοποιείται σήμερα στις 1.30 μ.μ. στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η τελετή απονομής των Βραβείων Αεροπορικών Εταιριών για το 2007.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα παραστεί στις 10.30 π.μ. στη Βουλή κατά τη διάρκεια απάντησης του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην επίκαιρη ερώτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Παπανδρέου με θέμα: ”Εθνικός Ενεργειακός Σχεδιασμός και ΔΕΗ”.

Κατόπιν ο Υπουργός Ανάπτυξης, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στην πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς (Ε.Σ.Κ.Α.) στο ξενοδοχείο CARAVEL.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αποθέματα χανδρικού εμπορίου (Δεκέμβριος).

- Ομιλία των μελών της Fed, Pianalto και Lockhart.

Ευρωζώνη

- Ομιλίες των μελών της ΕΚΤ, Γκαργκάνα και Ορφανίδη.

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών για τις χώρες του ΟΟΣΑ.

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Εκτιμήσεις για το ΑΕΠ (Ιανουάριος).

Σάββατο 9/2

Διάφορα

O Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, θα παραστεί σήμερα και ώρα 12.30, στην εκδήλωση της ΕΘΕΛ για τη βράβευση τριών οδηγών από τη διοίκηση της εταιρείας, για τη κοινωνική τους προσφορά. Η εκδήλωση γίνεται στο Ξενοδοχείο Τιτάνια ( Οδός Πανεπιστημίου Ομόνοια).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v