Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Παύει προσωρινά από σήμερα η διαπραγμάτευση του συνόλου των κοινών ανώνυμων μετοχών της εταιρίας Σάνυο, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Παρουσίαση της εταιρίας Κυριακίδης Μάρμαρα στην ΕΘΕ. Εκδήλωση για την παρουσίαση των στόχων και των δράσεων του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Παρουσιάσεις

* Παρουσίαση της εταιρίας Κυριακίδης Μάρμαρα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση του συνόλου των 51.083.993 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ΣΑΝΥΟ προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Η επαναδιαπραγμάτευση των νέων 51.083.993 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ορίζεται για τις 13/2/2008.

Διάφορα

* Εκδήλωση για την παρουσίαση των στόχων και των δράσεων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007 – 2013 πραγματοποιείται σήμερα στο Ναύπλιο από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

* Στις 18:30 ο κ. Αλογοσκούφης θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα των συμβουλίων Eurogroup και Ecofin (21-22/1/1008) και την κοινή συνεδρίαση των διαρκών επιτροπών οικονομικών και ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής.

* Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αναχωρεί για το Βουκουρέστι.

* Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στις 12:00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τα προεδρεία του διακλαδικού συντονιστικού οργάνου.

Το συντονιστικό όργανο αποτελούν η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, η Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας. Η συζήτηση θα αφορά στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης παραγωγικότητας (δ΄ τρίμηνο).

- Δείκτης μοναδιαίου κόστους εργασίας (δ΄ τρίμηνο).

- Ομιλία του πρώην προέδρου της FED κ. Greenspan.

- Ομιλία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

- Ομιλία των μελών της FED κ. Lacker, Kroszner και Plosser.

Μεγάλη Βρετανία

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιανουάριος).

- Βασικός οικονομικός δείκτης Leading Indicator (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v