Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Χατζηκρανιώτης πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα την υποβολή επενδυτικής πρότασης. Επίσης την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Β’ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση της ΑΝΕΚ με θέμα την έγκριση ομολογιακών. Συνέδριο του ΣΕΔ για τον μετοχικό ακτιβισμό.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΥΙΟΙ Ε. ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΟΥ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας στην οδό 1ο Χλμ Τυρνάβου - Λάρισας, στο Τύρναβο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση υποβολής πρότασης για επενδυτικό σχέδιο εκσυγχρονισμού της αλευροβιομηχανίας, σύμφωνα με τον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004, με το κίνητρο της επιχορήγησης.

2. Εγκριση δέσμευσης αυξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων, εφόσον εγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο του νόμου 3299/2004, κατά το ποσό της κάλυψης της ιδίας συμμετοχής που θα αναφέρει η εγκριτική απόφαση του νόμου 3299/2004.

Διάφορα

* Στις 13.15, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφη θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ).

* Την τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη στα επίκαιρα θέματα οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής θα ζητήσει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα και ώρα 18:30’ (ώρα προσέλευσης 18:00’), στο ξενοδοχείο Nikopolis.

* Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, θα κάνει σήμερα και ώρα 13.00, δηλώσεις για την δοκιμαστική εφαρμογή επέκτασης του ωραρίου Παρασκευή και Σάββατο στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία ανεργείας εξαιρούμενου του αγροτικού τομέα (Ιανουάριος).

- Ποσοστό ανεργείας (Ιανουάριος).

- Δείκτης τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Ιανουάριος).

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Δεκέμβριος).

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης πανεπιστημίου Michigan (Ιανουάριος).

- Μέσα ωρομίσθια (Ιανουάριος).

- Δείκτης βιομηχανίας ISM (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Δείκτης PMI για την βιομηχανία (Ιανουάριος).

- Ομιλία μέλους της ΕΚΤ κ. Bonello.

Γαλλία

- Δείκτης PMI για την βιομηχανία (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Δείκτης PMI για την βιομηχανία (Ιανουάριος).

Σάββατο 2/2

Διάφορα

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο στα πλαίσια της συμμετοχής του στ Money Show διοργανώνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από 12:00 έως 13:30

(αίθουσα Ολυμπία) στην Αίγλη Ζαππείου, Ημερίδα με θέμα ”ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ”.

Κυριακή 3/2

Γενικές συνελεύσεις

ΑΝΕΚ: Β’ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση στις 11:00 στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρίας, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 2ο χλμ., Χανιά, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Κατάργηση της αποφάσεως της από 18.6.2006 Β Επαναληπτικής Ιδιαίτερης Συνέλευσης των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών εκδόσεων 1990 και 1996 της Εταιρείας σχετικά με την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

2. Έγκριση απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με το ν. 3156/2003, μετατρέψιμου σε μετοχές της Εταιρείας, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων και διάθεση άμεσα ή έμμεσα σε ξένους θεσμικούς επενδυτές, ύψους έως 120 εκ. Ευρώ (κατ εκτίμηση), για τη διάρκεια του δανείου, τη σχέση μετατροπής και το χρόνο και τρόπο άσκησης του δικαιώματος μετατροπής, καθώς και για την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για περαιτέρω διαπραγμάτευση και καθορισμό των ειδικότερων όρων εκδόσεως του δανείου.

3. Έγκριση απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με το ν. 3156/2003, μετατρέψιμου σε μετοχές της Εταιρείας, με διάθεση στους μετόχους της Εταιρείας με την άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης υπέρ αυτών, ύψους έως 40 εκ. Ευρώ (κατ εκτίμηση), για τη διάρκεια του δανείου, τη σχέση μετατροπής και το χρόνο και τρόπο άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και του δικαιώματος μετατροπής, καθώς και για την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για περαιτέρω διαπραγμάτευση και καθορισμό των ειδικότερων όρων εκδόσεως του δανείου.

4. Μετατροπή όλων των προνομιούχων μετά ψήφου μετοχών σε κοινές και έγκριση τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού.

Διάφορα

* Το 5ο Πανελλήνιο Χρηματιστηριακό Συνέδριο, με θέμα ”Ο Μετοχικός ακτιβισμός και η χρηματιστηριακή συγκυρία”, διοργανώνει σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2008 ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), στα πλαίσια του Money Show, στην Αίγλη Ζαππείου, στην αίθουσα ΒΕΡΑΝΤΑ και ώρα 14:00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v