Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου εως 140 εκατ. ευρώ καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Κούμπας κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης. Λήγει σήμερα η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε ο ΟΤΕ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Cosmote.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

---Λήξη Δημόσιας Πρότασης

Λήγει σήμερα Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008, στις 14:30 μ.μ. η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε ο ΟΤΕ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Cosmote.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΟΥΜΠΑΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της επί της Λ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83 στο Μαρούσι, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι το συνολικό ποσό των 140.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003, και εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων αυτού.

2.Παροχή άδειας για σύναψη συμβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Δεκέμβριος).

Διάφορα

* Συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή με θέματα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

* Συνεδριάζει στις 10:00 στο ΥΠΟΙΟ, υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, το εθνικό συμβούλιο εξαγωγών.

* Στις 12:30 στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση που διοργανώνεται από την ΤτΕ με αφορμή την έναρξη δημιουργίας του ενιαίου χώρου πληρωμών σε ευρώ (SEPA – Single Euro Payments Area).

* Με την ευκαιρία των 90 χρόνων ίδρυσης της ΓΣΕΕ (1918 - 2008), πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2008 με θέμα: ”Φτώχεια, εκπαίδευση και κοινωνικές ανισότητες στην εποχή της παγκοσμιοποίησης”.

* Σήμερα, 29 Ιανουαρίου 2008, η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Margot Wallström και οι επίτροποι κ. Σταύρος Δήμας (περιβάλλον) και Andris Piebalgs (ενέργεια), καθώς και άλλα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής, θα βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση μεταξύ 16:00 και 18:00 ώρα Ελλάδος για να συμμετάσχουν στη δημόσια συζήτηση με τους Ευρωπαίους πολίτες.

* Το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών σε συνεργασία με τη γαλλική πρεσβεία διοργανώνει στις 29 και 30 Ιανουαρίου διημερίδα επίδειξης διαστημικών εφαρμογών και ανάπτυξης συνεργασίας, με θέμα: ”Οι δορυφορικές τηλεπικοινωνίες και η ραδιοπλοήγηση στην υπηρεσία του πολίτη”.

* Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα συναντηθεί σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. με το συντονιστικό όργανο των γιατρών για θέματα που αφορούν στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην οδό Σταδίου, αρ. 29.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα στις 10:00, θα συναντηθεί με τον υπουργό αρμόδιο για θέματα κλωστοϋφαντουργίας της Ινδίας κ. Shankersinh Vaghela. Στις 11:00 θα συμμετάσχει στην κυβερνητική επιτροπή. Στις 14:00 θα υποδεχτεί την επίσημη εμπορική αποστολή του κυπριακού εμπορικού βιομηχανικού επιμελητηρίου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών (Δεκέμβριος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιανουάριος).

- Δείκτης τιμών κατοικιών S&P/Case Shiller 20 μητροπολιτικών περιοχών.

- Συνεδρίαση FOMC (1η ημέρα).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών (Νοέμβριος).

Γαλλία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v