Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην Τουρκία. Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης της Ιταλίας κ. Pierluigi Bersani. Προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

* Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην Τουρκία, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdogan.

* Με την παρουσία των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Τουρκίας πραγματοποιείται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων των δύο χωρών.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης της Ιταλίας κ. Pierluigi Bersani.

* Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εγκαινιάσει στις 20:15 το βράδυ, τη 2η επαγγελματική έκθεση επίπλου ”Furnidec Business”, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ απόψε το βράδυ θα απευθύνει χαιρετισμό στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης Βόρειας Ελλάδας.

* Αύριο, Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 18:30, ο κ. Καλαφάτης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Πολίχνης στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου (Μαυρομιχάλη 56), με θέμα: ”Επιχειρηματικότητα – ευκαιρίες ανάπτυξης”.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές (Νοέμβριος).

Διεθνή

Γαλλία

- Δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Δεκέμβριος).

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης GfK (Φεβρουάριος).

Σάββατο, 25/1

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης το, Σάββατο 26-1-2008, στις 10.30 θα είναι ομιλητής στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ που πραγματοποιείται στον κινηματογράφο Αττικόν και στις 12.30 θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Ρουμανίας κ. Varujan Vosganian.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v