Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Από σήμερα η κεντρική μεταβλητότητα (fixed volatility) που λαμβάνει υπόψη του το RIVA για τον υπολογισμό των περιθωρίων ασφάλισης παράγωγων προϊόντων στους δείκτες FTSE/ASE-20 και FTSE/ASE Mid 40 τροποποιείται από 26% σε 30%.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

ΧΠΑ

* Από σήμερα η κεντρική μεταβλητότητα (fixed volatility) που λαμβάνει υπόψη του το RIVA για τον υπολογισμό των περιθωρίων ασφάλισης παράγωγων προϊόντων στους δείκτες FTSE/ASE-20 και FTSE/ASE Mid 40 τροποποιείται από 26% σε 30%.

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα μεταβεί σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008 στη Γερμανία για να απευθύνει ομιλία στο Forum Ευρωπαίων Ηγετών, που διοργανώνεται από την εταιρία πληροφορικής Microsoft στο Βερολίνο στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2008.

* Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα επισκεφτεί στις 12:00 μ.μ. την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της (Μητροπόλεως 42).

* Μετά τις συνεχιζόμενες απανωτές αυξήσεις στις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είναι το ψωμί, από τις παγκόσμιες εταιρίες-κολοσσούς και τη μη τήρηση της νομοθεσίας, κυρίως από τα ελληνικά πολυκαταστήματα τροφίμων, οι οργανώσεις ΒΙΟΖΩ και ΝΕΟ ΙΝΚΑ, σε συνεργασία με τους βιοτέχνες και τους αρτοποιούς, δίνουν συνέντευξη Τύπου στις 11:30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Ακαδημίας 18, στον πρώτο όροφο).

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Δεκέμβριος).

- Δείκτες τιμών κατηγοριών έργων και κόστους κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (δ΄ τρίμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικός δείκτης Richmond FED (Ιανουάριος).

- Ομιλία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

Ευρωζώνη

- Ομιλία των μελών της ΕΚΤ κ. Stark, Papademos, Mersch και Noyer.

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης βιομηχανικών εξελίξεων CBI (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v