Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία ΒΙΣ πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση. Από σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των νέων μετοχών των εταιριών Cosmote και Υγεία, που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. του 1.175.100 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας COSMOTE που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών.

* Από σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 66.670.000 ομολογιών της εταιρίας ΥΓΕΙΑ, που προέκυψαν από την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας.

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 16:00 στην έδρα της εταιρίας, Λεωφόρου Γεωργίου Γεννηματά, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση της τελικής κατάστασης των πρώην προνομιούχων μετόχων της εταιρίας, καθορισμός του ύψους και του τρόπου υπολογισμού του οφειλομένου σε αυτούς σωρευτικού μερίσματος, που ανά μετοχή δικαιούται καθένας από αυτούς.

2. Έγκριση της τελικής κατάστασης των μετόχων, οι οποίοι δεν είχαν αποϋλοποιήσει τις 39.102 ενσώματες ονομαστικές μετοχές τους, που εκποιήθηκαν στα πλαίσια της υπ’ αριθμόν 12/457/29-11-07 απόφασης του Δ.Σ. Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

3. Έγκριση συμμετοχής της εταιρίας σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Hellenic Quality Foods A.E. Τροφίμων.

4. Παροχή εξουσιοδότησης στον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης και τον γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα σχετικά πρακτικά.

Διάφορα

* Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά θα επισκεφθεί σήμερα, στις 12:00 μ.μ., τα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών όπου θα έχει συνάντηση με το προεδρείο του ΣΕΒ.

Διεθνή

Γερμανία

- Δείκτης τιμών παραγωγού Δεκεμβρίου.

Μ. Βρετανία

- Προσφορά χρήματος Μ4 Δεκεμβρίου.

Ευρωζώνη

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ, κ. Stark.

- Συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

ΗΠΑ

- Αργία (ημέρα Martin Luther King).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v