Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Νηρεύς πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικό θέμα την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου. Οι μετοχές της Elmec Sport αφαιρούνται από τη σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στους οποίους συμμετέχουν.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

---Αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α.

Συνέπεια των τελευταίων μεταβολών του ποσοστού ευρείας διασποράς των μετοχών της εταιρίας ELMEC SPORT ABETE και σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες διαχείρισης & υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α., (παρ. 4.4.) οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008 από τη σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στους οποίους συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι μετοχές της εταιρίας θα αφαιρεθούν από τη σύνθεση των Δεικτών FTSE/X.A. International, FTSE/X.A. 140 και FTSE/X.A. προσωπικών & οικιακών προϊόντων χωρίς την αντικατάστασή τους από τις μετοχές άλλης εταιρίας.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΗΡΕΥΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 12:00 στα γραφεία της, 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου - Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003, ποσού έως 110 εκατ. ευρώ κατ’ ανώτατο όριο μετά των σχετικών εμπράγματων εξασφαλίσεων, σε απλές ομολογίες σε φυσική μορφή, προς τον σκοπό της αναδιάρθρωσης του δανεισμού του ομίλου.

2. Παροχή εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για καθορισμό των τραπεζών που θα συμμετάσχουν στο ως άνω ομολογιακό δάνειο, για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων και την κατάρτιση συμφωνιών επί των ειδικότερων όρων του ομολογιακού δανείου, για καθορισμό εκπροσώπων της εταιρίας για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και γενικότερα για την ολοκλήρωση κάθε απαραίτητης σχετικής ενέργειας σχετικά με την έκδοση του ομολογιακού δανείου.

3. Έγκριση μερικής αλλαγής χρήσης και τροποποιήσεως του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας της 9ης/7/2007.

4. Εγκρίσεις παροχής και λήψης εγγυήσεως κατ’ άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

SANYO: Α’ επαναληπτική γενική συνέλευση στις 16:00 στην έδρα της εταιρίας, με βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης την έκδοση δανείου με ομολογίες και την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας.

Σε περίπτωση μη επίτευξης και σε αυτή τη συνεδρίαση της απαιτούμενης από τον νόμο και το καταστατικό προβλεπόμενης απαρτίας επί του συνόλου ή μέρους των άνω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η δεύτερη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα λάβει χώρα, χωρίς νέα πρόσκληση, στις 21 Ιανουαρίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στην έδρα της εταιρίας.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Δείκτης τιμών παραγωγού Νοεμβρίου.

- Ανεργία Νοεμβρίου.

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης Δεκεμβρίου.

- Δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης Δεκεμβρίου.

- Δείκτης βιομηχανικής εμπιστοσύνης Δεκεμβρίου.

ΗΠΑ

- Ομιλία του μέλους της Fed, κ. Lockhart.

- Ομιλία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών, κ. Paulson.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v