Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Αρχίζει η διαπραγμάτευση των 14.967.940 μετοχών της Pasal Development στην κατηγορία Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης. Επίσης, η εταιρία Reds πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα ημερήσιας διάταξης τη μεταβολή της έδρας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές Πράξεις

* Aρχίζει η διαπραγμάτευση όλων των μετοχών της Pasal (14.967.940) στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην κατηγορία Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι ΠΑΣΑΛ με ελληνική γραμματοσειρά και PASAL με λατινική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι 6,00 ευρώ ανά μετοχή.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 277.500 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από 22 δικαιούχους, μέλη του Δ.Σ, Διευθυντικά στελέχη της εταιρίας και θυγατρικών-συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 1,53. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 12.187.500 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 102.950 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options plan) από το προσωπικό της εταιρίας, συνολικά 278 δικαιούχους, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,90. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 20.506.434 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

REDS: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, Ερμού 25, στο Δήμο Κηφισιάς, με θέμα ημερησίας διάταξης: Μεταβολή της έδρας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Συνολικές πωλήσεις οχημάτων (Δεκέμβριος).

- Στοιχεία ανεργίας εξαιρούμενου του αγροτικού τομέα (Δεκέμβριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Δεκέμβριος).

- Νέες θέσεις εργασίας (Δεκέμβριος).

- Δείκτης τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Δεκέμβριος).

Ευρωζώνη

- Δείκτης PMI στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Δεκέμβριος).

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

Γαλλία

- Δείκτης PMI στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Δεκέμβριος).

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Δείκτης PMI στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Δεκέμβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης PMI στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Δεκέμβριος).

- Καταναλωτική πίστη (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v