Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Ελληνικά Πετρέλαια και Motor Oil ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007. Η ΕΥΑΘ πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης κερδών, με εισαγωγή δωρεάν μετοχών. Ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Σελόντα προς Περσέα.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα σταματάει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΓΤΕΔ) της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 12η/11/2007.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΥΑΘ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 7/11/2007, στις 11:00, στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Κατούνη 16 - 18 Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης κερδών, με εισαγωγή δωρεάν μετοχών.

2. Επικύρωση αντικατάστασης μελών του Δ.Σ.

3. Ανακοινώσεις - προτάσεις.

---Δημόσια Πρόταση

Από σήμερα 7 Νοεμβρίου ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης που από κοινού οι εταιρίες Σελόντα και Wise Management είχαν απευθύνει στις 11 Οκτωβρίου 2007 προς τους μετόχους της Περσεύς για την αγορά του συνόλου των μετοχών που δεν κατέχουν έναντι του ποσού του 1,99 ευρώ ανά μετοχή.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Logicom (Κυπριακή Εταιρία Πληροφορικής) πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Ελληνικά Πετρέλαια και Motor Oil ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός στις 09:15 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και στις 12:30 με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 10:00, με την εκτελεστική επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ).

* Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, παραθέτει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12:00 στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5 (στο Σύνταγμα).

* Οι εφαρμογές των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας στον χώρο των μέσων και το μέλλον αυτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τις 7 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2007 στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου EUTIC 2007, το οποίο φέρει τον τίτλο ”Προκλήσεις και Χρήσεις των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) – Διάχυση των Μέσων και της Πληροφορίας: προς μία ανοιχτή κοινωνία”.

* Το ελληνικό ινστιτούτο Παστέρ, ερευνητικός φορέας της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα το μέλλον των εμβολίων (”Perpectives in Vaccine Development”) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ”COMPUVAC” και του προγράμματος ”Ανοιχτές Θύρες”, σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στο αμφιθέατρο του ελληνικού ινστιτούτου Παστέρ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Σεπτέμβριος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης παραγωγικότητας (εννεάμηνο).

- Ομιλία μελών της FED κ. Lacker, Mishkin, Warsh, Lockhart και Poole.

Μεγάλη Βρετανία

- Καταναλωτική πίστη (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v